Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Cred că el era cel mai nimerit!". Pe cine ar fi pus Mircea Sandu selecţioner la naţională

EXCLUSIV | "Cred că el era cel mai nimerit!". Pe cine ar fi pus Mircea Sandu selecţioner la naţională

Echipa națională

Comentarii

Într-o intervenţie rară, în direct la Orange Sport, Mircea Sandu (69 de ani), fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal a dezvăluit pe cine ar fi numit selecţioner dacă încă mai conducea Casa Fotbalului.

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, l-ar fi ales pe Ladislau Boloni ca selecţioner. Fostul şef de la Casa Fotbalului a spus că "Boloni era cel mai nimerit", dintre oamenii cu care a negociat Răzvan Burleanu.

EXCLUSIV | "Cred că el era cel mai nimerit!". Pe cine ar fi pus Mircea Sandu selecţioner la naţională

Naţionala României se zbate în mediocritate de ani buni şi în rezultate slabe. Nici Edi Iordănescu n-a reuşit să facă echipa să arate mai bine şi a avut parte de un dezastru în Liga Naţiunilor, trei înfrângeri în patru meciuri, dintre care două Muntenegru (0-5 la general).

Contactat de Orange Sport, Mircea Sandu a comentat situaţia naţionalei şi a găsit o scuză pentru Edi Iordănescu, aceea că nu are jucători valoroşi, însă a spus că Ladislau Boloni era o alegere mai bună.

"Cred că cel mai nimerit antrenor ar fi fost Boloni. Mie îmi pare rău de Edi, ar fi trebuit, poate, şi Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu) să fie mai atent, dar dacă aşa au decis, aşa au făcut... E greu, e foarte greu, nu are nici jucători", a spus Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, la Orange Sport.

Mircea Sandu a fost preşedintle FRF timp de 24 de ani, între 1990 şi 2014.

De-a lungul mandatelor lui Mircea Sandu, Ladislau Boloni a fost selecţionerul naţionalei României şi a condus naţionala între 2000 şi 2001, timp de 13 partide, cu o medie de două puncte câştigate pe meci. Boloni nu mai poate fi o variantă pentru naţională acum, după ce a acceptat să-i preia pe francezii de la Metz, în Ligue 2.

Afla mai multe despre: mircea sanduladislau boloninationalaromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare