Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cristi Balaj, reacţie în scandalul în care a fost implicat Colţescu: ”Aş vrea să judecăm la rece. Nu a folosit acel cuvânt în sens peiorativ”

EXCLUSIV Cristi Balaj, reacţie în scandalul în care a fost implicat Colţescu: ”Aş vrea să judecăm la rece. Nu a folosit acel cuvânt în sens peiorativ”

Fotbal

Comentarii

În direct la Telekom Sport, fostul arbitru internaţional, Cristi Balaj, a vorbit despre scandalul a fost în care a fost implicat Sebastian Colţescu.

La Telekom Sport, fostul arbitru internaţional, Cristi Balaj, a comentat situaţia în care a fost implicat Sebastian Colţescu:

”Aş vrea să judecăm la rece. Am văzut un meci, care până când a fost oprit, formaţia turcă era iritată, protesta la orice decizie. Aveau impresia că merită mai mult decât li se cuvine. Colţescu a vorbit cu Haţegan din câte am văzut eu. El nu s-a adresat secundului, ci lui Ovidiu Haţegan. A fost o discuţie internă. În limba română, cuvântul folosit de Colţescu, mai ales dacă nu te adresezi unei persoane, are un alt sens. Avem o limbă latină. Înţeleg acele persoane că au avut această reacţie, pentru că ei percep altfel acest cuvânt care sună urât, dar este cu totul şi cu totul altceva. Noi trebuie să explicăm că Sebastian Colţescu nu a vrut să jignească. Şi că nu a folosit acel cuvânt în sens peiorativ. Cred că el va fi sacrificat pentru a arăta ce toleranţă zero există în astfel de cazuri. Doar UEFA îl poate salva, dacă va stabili că el nu a folosit acest cuvânt într-un sens peiorativ” a explicat Cristi Balaj, în direct la Telekom Sport.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0. Oaspeţii au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Haţegan, iar Sebastian Colţescu l-a atenţionat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancţionată. Colţescu ar fi folosit un cuvânt considerat rasist de către turci.

Haţegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internaţional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuţii cu brigada şi cu alţi oficiali ai meciului.

Brigada română care a fost delegată la acest meci este formată din centralul Ovidiu Haţegan, asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe şi rezerva Sebastian Colţescu.

Afla mai multe despre: cristi balajcolţescu 

viewscnt
Articole similare