Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristiano Bergodi în locul lui Victor Piţurcă la U Craiova? Preşedintele Sorin Cârţu, intervenţie după meciul cu FCSB: "Asta a fost discuţia"

EXCLUSIV | Cristiano Bergodi în locul lui Victor Piţurcă la U Craiova? Preşedintele Sorin Cârţu, intervenţie după meciul cu FCSB: "Asta a fost discuţia"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a lămurit o declaraţie făcută de el şi care a fost interpretată în mod greşit. Oficialul oltenilor a infirmat posibilitatea ca Victor Piţurcă să fie înlocuit de Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi este în pericol de a fi demis de la FC Voluntari, iar ilfovenii au trei nume pe listă pentu banca tehnică. În ultimele zile s-a discutat despre posibilitatea ca italianul să-i ia locul lui Piţurcă la U Craiova, dar Sorin Cârţu a dorit să infirme zvonurile. 

Preşedintele Craiovei a susţinut că declaraţia sa a fost interpretată greşit: "Nu. Sunt speculaţii. Eu am spus că Bergodi, care nu e un antrenor rău, ba mie îmi place, i-a făcut lui Mihăilă un dublaj foarte bun şi a ştiut să-l dubleze în meciul cu noi. 

Asta a fost discuţia şi atât. Asta am spus. S-a înţeles greşit că eu îl prefer lui Bergodi în locul lui Piţurcă. Eu am spus ceva şi s-a înţeles altceva. Care e logica?", a declarat preşedintele lui U Craiova în cadrul emisiunii Sport Report. 

FC Voluntari e pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 8 puncte în 21 de meciuri, cu 13 mai puţine decât primul loc care asigură salvarea. U Craiova este pe locul patru în Liga 1, cu 37 de puncte. 

”Nu ştiu ce urmează, sincer. Eu am vorbit ceva cu conducătorii, dar nu îmi dau seama ce putem face sau dacă sunt în stare să fac aşa ceva. Nu ştiu, sincer. Să vedem, vorbim când mă întorc în ianuarie”, Cristiano Bergodi, când a fost întrebat despre demitere.

Afla mai multe despre: victor piturcacristiano bergodiu craiovaantrenor u craiovafcsb craiova 

viewscnt
Articole similare