Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Croitoru a explicat de ce nu l-a folosit pe Haruţ înainte de transferul la FCSB. Cuvinte de laudă pentru MM Stoica: ”Este cel mai bun din România!”

 EXCLUSIV Croitoru a explicat de ce nu l-a folosit pe Haruţ înainte de transferul la FCSB. Cuvinte de laudă pentru MM Stoica: ”Este cel mai bun din România!”

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report despre transferul lui Denis Haruţ la FCSB.

Denis Haruţ a ajuns în cele din urmă la FCSB. Gigi Becali a mărturisit că transferul lui Haruţ la FCSB este realizat şi jucătorul în vârstă de 21 de ani urmează să se alăture noii sale echipe.

Marius Croitoru a explicat la Telekom Sport cum s-au desfăşurat negocierile pentru transferul lui Haruţ la FCSB.

Totodată, tehnicianul botoşănenilor a mărturisit că nu a dorit să rişte înainte de meciul contra Chindiei şi de aceea l-a scos din primul 11 pe Haruţ, fotbalist care iniţial fusese titularizat: Noi ştiam de discuţii de o săptămână, tot s-a discutat. Trebuia să primim răspuns în ziua meciului şi am aflat că e rezolvat 99% înainte de meci. Nu puteam să mă joc cu soarta copilului, pentru un simplu meci se putea întâmpla ceva, ferească Dumnezeu. (n.r înţeleg că Becali a spus că dacă îl băgaţi, nu îl mai iau). Niciodată. Cu cine a vorbit domnul Becali, nu este nimic adevărat. Nu-mi permit lucrul ăsta să risc. Am aflat înainte de meci, nu avea nicio problemă medicală. Eu am hotărât să nu-l mai bag. Nu s-a schimbat absolut nimic, au intrat doi jucători care au evoluat foarte bine. Repet, nu puteam să-mi permit luxul de a mă juca până la urmă cu viitorul unui fotbalist, doar pentru că îmi doream eu să joace. Am discutat cu el şi i-am explicat că există posibilitatea mare să se rezolve transferul său şi că nu vreau să-l bag, asta a fost tot” a mărturisit Marius Croitoru la Sport Report.

Internaţional român de tineret, Haruţ poate juca atât pe postul de fundaş dreapta, cât şi pe cel de apărător central. Cel mai probabil, la FCSB va juca fundaş central.

Croitoru crede că Haruţ nu va avea probleme la FCSB după ce iniţial a refuzat transferul la formaţia patronată de Gigi Becali: ”FCSB l-a vrut din nou, deci nu cred că va avea niciun fel de problemă. Copilul a decis împreună cu familia atunci ce vrea, deci nu văd de ce să fie probleme”

Antrenorul formaţiei moldave a vorbit la superlativ despre Mihai Stoica: ”Eu cred l-au studiat atent. Domnul MM Stoica este cel mai bun din România, cunoaşte foarte mult fotbal. Dacă s-au oprit la el şi îl vor ca fundaş central înseamnă că au motive şi ştiu de ce l-au ales. Mihai Stoica este incredibil de dotat din punct de vedere fotbalistic şi ştie de ce l-au vrut. Nu stau să îl contrazic, eu îl apreciez extrem de mult şi părerea mea este că este unul dintre cei mai bine pregătiţi oameni din fotbalul românesc” a mai spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: haruţfcsbmihai stoicabotoşani 

viewscnt
Articole similare