You are here:

EXCLUSIV | Croitoru surprinde: "E uşor să spun. Prea puţin mă interesează ce hotărăsc". Reluarea campionatului pune pe jar Liga 1: "Problema mare e la retrogradare"

EXCLUSIV | Croitoru surprinde: "E uşor să spun. Prea puţin mă interesează ce hotărăsc". Reluarea campionatului pune pe jar Liga 1: "Problema mare e la retrogradare"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, e liniştit în privinţa acestui sezon, în care clubul a reuşit prima calificare în play-off. În schimb, antrenorul crede că echipele din zona retrogradării vor fi dezavantajate dacă Liga 1 nu se va relua.

Marius Croitoru a scris istorie la FC Botoşani, cu care a reuşit calificarea între cele mai bune şase echipe ale campionatului. Totuşi, bucuria a fost anulată de amânarea Ligii 1: "Nu ştiu ce ar fi corect şi ce nu ar fi corect. Noi suntem într-un caz fericit. Din punctul meu de vedere, indiferent ce hotărâre s-ar lua, noi ca şi club suntem fericiţi. Până la urmă nu se poate întâmpla nimic mai grav decât unde suntem acum, pe locul cinci. Nu suntem puşi în posibilitatea în care să retrogradăm sau să jucăm un meci de baraj", a declarat tehnicianul pentru Telekom Sport. 

Academica Clinceni, Chindia Târgovişte şi FC Voluntari se află pe locurile retrogradabile în acest moment, iar Marius Croitoru crede că ar fi dezavantajate, dacă sezonul nu se va relua: "Problema mare este pentru echipele care sunt în subsolul clasamentului şi care au şanse reale să se salveze de la retrogradare. Pentru mine e uşor să spun, sincer, prea puţin mă interesează ce hotărăsc. Normal că mi-aş dori să se joace, iar în cazul în care terminăm sportiv pe locul acesta, asta este. Dar problema mare este la echipele care sunt în subsolul clasamentului, care au şanse reale să se salveze de la retrogradare. Nu cred că îi convine nimănui să retrogradeze, mai ales când are toate şansele, sportiv, să se salveze. O retrogradare, dacă privim ultimii ani, este aproape egală cu falimentul sau insolvenţa, cu desfiinţarea. Nu cred că îi convine nimănui acest lucru", a mai spus Marius Croitoru. 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că federaţia şi LPF lucrează cu trei scenarii pentru reluarea meciurilor de fotbal, în datele de 27 mai, 3 iunie sau 13 iunie.


 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare