Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a pierdut FRF 1.500.000 de euro în 2014. Arabii au pus această sumă pe masă: ”Plătim!” Ce voiau în schimb!

EXCLUSIV | Cum a pierdut FRF 1.500.000 de euro în 2014. Arabii au pus această sumă pe masă: ”Plătim!” Ce voiau în schimb!

FRF

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, Victor Piţurcă a dezvăluit că Federaţia Română de Fotbal a pierdut 1.500.000 de euro atunci când el a plecat de la naţională.

Actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu a privit ca pe o victorie plecarea lui Piţurcă fără bani de la echipa naţională, precizând că antrenorul ar fi câştigat 1.000.000 de euro! ”Victor Piţurcă putea câştiga mai mult din rezilierea contractului decât din activitatea sa. Avea o clauză în contract, conform căreia dacă noi îl dădeam afară trebuia să-i dăm un milion de euro. În schimb, dacă pleca el, nu mai plătea nimic. Apoi, l-am convins să semneze o clauză prin care fiecare dintre părţi putea denunţa unilateral contractul", a spus Burleanu.

La Telekom Sport, Victor Piţurcă a făcut lumină în această speţă, precizând că el a renunţat la bani ca să plece şi nu la 1.000.000 de euro, ci la 1.500.000! Mai mult de atât, răsuceşte mai mult cuţitul în rană, dezvăluind că arabii de la Al-Ittihad erau dispuşi să-i achite clauza de reziliere, bani care intrau în conturile FRF!

”Eu, dacă plecam unilateral de la FRF, trebuia să dau 1,5 milioane de euro. Dacă omul voia să scape de mine? FRF a renunţat la clauza asta. Am reziliat contractul. De fapt, cu el n-am discutat deloc. Doar cu Bodescu am discutat. Înaintea meciului cu Finlanda am făcut acest lucru. Mai mult de atât, arabii tot trăgeau de mine şi mi-au spus <<coach, îţi plătim şi cei 1.500.000 de euro>>”, a declarat Piţurcă la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: piturcafrfromaniaarabi 

viewscnt
Articole similare