You are here:

EXCLUSIV | Cum a răspuns Ionuţ Lupescu în momentul în care a fost întrebat direct dacă va candida la şefia FRF

EXCLUSIV | Cum a răspuns Ionuţ Lupescu în momentul în care a fost întrebat direct dacă va candida la şefia FRF

Superliga

Comentarii

Ionuţ Lupescu a fost destul evaziv în momentul în care a fost întrebat direct dacă are intenţia de a candida la preşedinţia FRF. Fostul mare mijlocaş român susţine că se simte bine să lucreze pentru UEFA.

Ionuţ Lupescu este văzut drept candidatul care ar avea şanse bune în faţa lui Răzvan Burleanu, în cursa pentru preşedinţia FRF. Însă actualul director al Comisiei Tehnice de la UEFA s-a ferit până acum să ofere un răspuns clar. Intrat în direct la Sport Report, Lupescu a fost destul de evaziv şi de această dată. A evitat să ofere un răspuns răspicat, dar a subliniat că se simte foarte bine în funcţia pe care o are acum la UEFA.

”Să lucrez într-o instituţie cum este UEFA e extraordinar de frumos. Diferenţa dintre mine şi altii e că fotbalul nu a fost şi nu va fi o ambiţie personală, eu am fost şi voi fi în serviciul fotbalului. (n.r. întrebat dacă l-ar tenta să fie preşedinte FRF pentru a avansa la UEFA) Eu nu am ambiţii”, a declarat Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: frfionut lupescuuefa 

viewscnt
Articole similare