Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a reuşit să plece Alex Maxim din Turcia: "Atunci mi-am dat seama". Românul, enervat de situaţia actuală

EXCLUSIV | Cum a reuşit să plece Alex Maxim din Turcia: "Atunci mi-am dat seama". Românul, enervat de situaţia actuală

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul lui Gaziantep, Alex Maxim, a vorbit despre decizia de a părăsi Turcia, înainte ca lucrurile să degenereze, din cauza coronavirus. Internaţionalul român a recunoscut că ţine legătura cu Alin Toşca, Junior Morais şi Silviu Lung.

  • Marţi, conform News.ro, numărul total al deceselor a ajuns la 1.403 în Turcia, unde contaminările raportate au ajuns la 65.111.

"Deja începe să fie enervantă această perioadă. Nici eu nu mă aşteptam la această vacanţă prelungită în mijlocul sezonului. E greu. În primul rând, că sunt restricţiile care sunt şi în al doilea rând e greu fără fotbal. Nu te simţi liber, nu poţi face lucrurile pe care ţi-ai dorit să le faci. Până acum trei săptămâni, cred că ei spuneau că au 300 de cazuri maxim. Lumea era relaxată, nu se păzea prea mult de acest lucru. În ultimele săptămâni cazurile au crescut incredibil, cred că acum sunt la 50 de mii. 

Am încercat să îmi ocup timpul liber cu toate lucrurile posibile pe care le-aş fi putut face. Antrenamente, bineînţeles. Încerc să îmi păstrez nivelul fizic, să fie unul destul de ridicat, pentru a fi cât mai uşor atunci când ne vom întoarce. Sunt convins că atunci când se vor relua antrenamentele va dura până vom juca meciuri oficiale, pentru că fiecare echipă are nevoie de timp, poate de meciuri amicale.

Stând la hotel, lucrurile începeau să tindă spre punctul acesta, pentru că resortul era destul de mare, din 100 de angajaţi mai erau 10 sau 15. Era dificil. Restaurantele se închiseseră, magazinele se închiseseră, supermarketurile de asemenea. Era dificil pentru mine să locuiesc într-o cameră de hotel. Mi-am dat seama că această perioadă va dura destul de mult şi am hotărât să vin acasă, să stau liniştit. Am plecat când erau 200, 300 de cazuri. Graniţele erau încă deschise", a declarat Alexandru Maxim pentru Telekom Sport. 

De asemenea, mijlocaşul lui Gaziantep a dezvăluit şi ce fac Alin Toşca, Junior Morais şi Silviu Lung: "Vorbesc şi cu Alin Toşca şi cu Junior Morais. Ei au apartament cu curte proprie, copii. E destul de diferit la ei, trece timpul altfel. Şi eu dacă aş fi avut casă acolo, m-aş fi gândit de două ori înainte să mă întorc. Silviu Lung, din câte am înţeles, stă la hotelul clubului. Din câte am înţeles are toate condiţiile acolo, însă uşor nu e. Din punct de vedere psihic e cel mai greu", a adăugat Maxim.  

 

Afla mai multe despre: alex maximturcia 

viewscnt
Articole similare