Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum decurge relaţia dintre Dan Şucu şi Adi Mutu: ”Cei doi se potrivesc perfect!”

EXCLUSIV | Cum decurge relaţia dintre Dan Şucu şi Adi Mutu: ”Cei doi se potrivesc perfect!”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut duelul cu nou-promovata Petrolul Ploieşti, scor final 0-1.

EXCLUSIV ”Dan Şucu se potriveşte perfect cu Adi Mutu”. Cum se înţeleg cei doi de când au început colaborarea în Giuleşti: ”Sunt oameni care nu fac gălăgie” 

Pentru Rapid este a doua înfrângere din acest sezon, după cea din prima etapă cu CFR Cluj, scor 1-0. Chiar şi aşa, giuleştenii rămân cu nouă puncte, performanţă cu care nu se pot lăuda multe echipe din Liga 1, chiar şi după cinci runde.

Venirea lui Dan Şucu la echipă a dat şi mai multă speranţe fanilor giuleşteni. Viorel Hizo a urmărit Rapidul în acest nou sezon de Superligă. Întrebat dacă e capabilă să ia titlu, Hizo a mărturisit: ”Se poate întâmpla orice!”. 

”Domnul Şucu a dovedit că este un om de afaceri şi din punct de vedere economic sunt convins că va aduce un control şi mai mare în club şi o finanţare corespunzătoare. Se potriveşte cu Mutu perfect domnul Şucu, nu sunt oameni care fac gălagie, sunt oameni care îşi văd de treabă!

Se poate întâmpla orice (n.r. despre titlu de campionă)”, a declarat Viorel Hizo pentru Orange Sport. 

Rapid rămâne cu nouă puncte după primele cinci etape, în timp ce Petrolul a urcat în clasament, pe locul şapte, cu şapte puncte. 

În următoarea rundă, giuleştenii vor juca pe teren propriu cu UTA Arad, în timp ce Petrolul se va deplasa pe terenul celor de la FCU Craiova.

Afla mai multe despre: sucuadi muturapid 

viewscnt
Articole similare