Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cum decurge un antrenament sub comanda lui Marius Croitoru: ”Minim 2 ore pe teren!”

EXCLUSIV Cum decurge un antrenament sub comanda lui Marius Croitoru: ”Minim 2 ore pe teren!”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani este pe locul 2 în clasamentul din Liga I. Echipa merge ceas în actualul sezon.

Sub comanda lui Marius Croitoru, FC Botoşani are parte de un sezon extraordinar în Liga I.

Echipa este pe locul 2, cu 20 de puncte. 

Croitoru a vorbit despre forma bună a echipei sale.

”Aşa cum putem bate pe oricine, la fel şi putem pierde cu oricine, dar îmi doresc să prelungim această perioadă bună.

Nu ne aşteptam la un start aşa bun, cred că nici cel  mai optimist suporter nu se gândea că după 9 etape vom fi aici. În primul rând e meritul jucătorilor, eu am avut câteva idei care fără talentul or şi fără munca lor era egal cu zero. Meritul e al băieţilor că s-a ajuns să se vorbească frumos de ei la superlativ, lumea să se uite la Botoşani!

Chiar dacă nu e o echipă de tradiţie care să aibă suporteri lumea se uită pentru că le place ceea ce vede şi automat că meritul e numai al lor”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport, Croitoru.

”Minim 2 ore pentru că aşa consider, că cu puţin timp nu poţi ajunge la un nivel la care să faci performanţă”

Întrebat, mai în glumă - mai în serios, ce mânăncă unii dintre ei, având în vedere prestiaţia bună de teren, Croitoru a mărturisit: ”Fotbal pentru că sunt un antrenor exigent, sunt un antrenor care stau foarte mult pe teren, minim 2 ore pentru că aşa consider, că cu puţin timp nu poţi ajunge la un nivel la care să faci performanţă. Playofful ar fi normal pentru o echipă ca Botoşani şi la ce joacă Botoşani. Pentru mine performanţa, le-am spus-o clar, din primul moment din care am venit la Botosani e playofful, pentru ca să fii in primele 6 ale campionatului nu e un lucru la îndemănă oricarei echipe din România!”

După meciul cu Dinamo: ”Probabil e şi vina mea pentru că am făcut o anumită schimbare”

Croitoru a revenit şi la meciul cu Dinamo, câştigat cu 2-1.

”Nu mi-a fost teama că ar fi putut să ne egaleze, dar m-a deranjat pentru că nu e normal ca o echipă cu valoarea Botoşaniului, în momentul acesta, să facă un pas înapoi inexplicabil. Probabil e şi vina mea pentru că am făcut o anumită schimbare şi probabil în subconştientul lor au înţeles altceva”, a conchis antrenorul.

EXCLUSIV VIDEO Marius Croitoru a anunţat la ce echipă ar putea ajunge din vară: ”Nu are mulţi suporteri, dar îşi propune multe an de an!”

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare