Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum s-a trăit victoria cu Svitolina în familia Mihaelei Buzărnescu. Unde s-a făcut diferenţa

EXCLUSIV | Cum s-a trăit victoria cu Svitolina în familia Mihaelei Buzărnescu. Unde s-a făcut diferenţa

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu este surpriza plăcută a zilei de vineri de la Roland Garros. Românca a eliminat-o pe Elina Svitolina, locul 4 WTA, şi s-a calificat în optimile de finală, unde o va întâlni pe Madison Keys.

"Trăirile au fost intense, însă, poate sunt unul dintre puţinii care nu au avut emoţii înaintea meciului. I-am spus şi ei că, dacă va juca bine, va câştiga. Aşa am simţit eu. La finalul meciului, am fost foarte bucuros. Satisfacţia a fost uriaşă. Cred că diferenţa s-a făcut pe jocul ofensiv al Mihaelei. Am vorbit cu ea şi i-am spus că doar cu o evoluţie ofensivă poate câştiga.

Aşa, dacă intra în schimburi de mingi, pierdea, pentru că ea nu are meciuri în picioare la un asemenea nivel. După meci, era bucuroasă, era puţin obosită, pentru că meciul a fost foarte greu, atât fizic, cât şi mental. Cred că partida cu Madison Keys este deschisă oricărui rezultat. Chiar nu ne-am gândit la bani. Ştim că, dacă jocul e favorabil, vin şi celelalte. Avantajele sunt mai mari după aceea" , a declarat tatăl sportivei, Mihai Buzărnescu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: buzarnescuroland garrostenisparistelekom sport 

viewscnt
Articole similare