Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Curg ofertele pentru Cosmin Olăroiu. Salariu fabulos primit de antrenorul român de la un club cu un buget uriaş

EXCLUSIV | Curg ofertele pentru Cosmin Olăroiu. Salariu fabulos primit de antrenorul român de la un club cu un buget uriaş
Comentarii

În primăvara acestui an, Cosmin Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu Suning, echipă care, în sezonul trecut, s-a luptat pentru evitarea retrogradării. Sub comanda antrenorului român, Jiangsu a revenit în elita fotbalului chinez şi a terminat actuala stagiune pe locul al 5-lea, în apropierea granzilor Guangzhou Evergrande sau Shanghai SIPG.

În aceste condiţii, ofertele au început să curgă pentru Cosmin Olăroiu. Un alt club important din China îl doreşte insistent pe antrenorul român, iar şefii lui Jiangsu Suning încearcă şi ei să facă tot posibilul pentru a-l ţine la echipă pe Olăroiu.

"Clubul a fost mulţumit de progresul echipei, nu s-a investit aşa cum s-a spus pe aici, 300 de milioane sau aberaţiile astea. Nu eram o echipă de top şi nu aveam obiective pe care le-au inventat unii. Nu s-a pus problema să ne dea afară, aşa cum s-a vehiculat, niciodată. Dimpotrivă, ni s-a propus prelungirea contractului. Noi mai avem contract până în noiembrie 2019. Vom vedea dacă voi prelungi, trebuie să existe o ofertă şi le voi da un răspuns" , a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

În plus, antrenorul este ademenit şi în Arabia Saudită cu o ofertă fabuloasă. Al Nasr Riyad, locul 2 în clasament, îi oferă lui Olăroiu 12 milioane de euro pentru un contract de un an şi jumătate. Doar în acest sezon, Al Nasr a cheltuit 46 de milioane de euro pe transferuri.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiujiangsu suningguangzhou 

viewscnt
Articole similare