Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Alexa, savuros! Ce şi-a cumpărat cu primii bani din fotbal: "Nu exagerez. Îl închiriam în fiecare săptămână, atât de frumos era"

EXCLUSIV | Dan Alexa, savuros! Ce şi-a cumpărat cu primii bani din fotbal: "Nu exagerez. Îl închiriam în fiecare săptămână, atât de frumos era"

Fotbal intern

Comentarii

Dan Alexa (40 de ani), antrenorul Rapidului, a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviu. "Chirurgul" a povestit, printre altele, ce a făcut cu primii bani câştigaţi din fotbal.

Alexa i-a povestit lui Alexandru Săbău că şi-a cumpărat un trening şi nişte adidaşi cu primii bani din fotbal, dar şi o pereche de adidaşi pentru tatăl său. Povestea este cu atât mai amuzantă, cu cât fostul fotbalist a dezvăluit că închiria treningul pe care-l cumpărase, atât de frumos era.

Antrenorul Rapidului a câştigat primii bani din fotbal la echipa naţională, la prima sa selecţie, dintr-o diurnă. "Primii bani câştigaţi din fotbal...Am fost la o Balcaniadă în Serbia, cu naţionala, prima mea selecţie şi ne-au dat diurnă. Şi de diurnă ştiu că i-am luat lui tata o pereche de adidaşi şi mie mi-am luat nişte adidaşi şi un trening. Nu exagerez, săptămânal dădeam treningul la cineva să-l poarte, aşa de frumos era. Închiriam treningul, în fiecare săptămână îl lua altul, altul, plecau fiecare acasă şi îl luau", a povestit Dan Alexa la Top Interviuri.

"Chirurgul", aşa cum era poreclit, a strâns şase selecţii şi două goluri la echipa naţională a României.

Afla mai multe despre: dan alexaalexatop interviufotbal 

viewscnt
Articole similare