Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu are două oferte pe masă după plecarea de la CFR Cluj. Două cluburi uriaşe îl vor pe "Bursuc"

EXCLUSIV | Dan Petrescu are două oferte pe masă după plecarea de la CFR Cluj. Două cluburi uriaşe îl vor pe "Bursuc"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a plecat de la CFR Cluj, dar "Bursucul" nu duce lipsă de oferte. Telekom Sport a aflat că antrenorul care s-a despărţit acum două zile de campioana României are pe masă două oferte, de la Celtic şi Al Nassr. Cu toate că a anunţat că vrea o minivacanţă, e greu de crezut că Dan Petrescu nu va da curs uneia dintre ele, în special în condiţiile în care e dorit în fotbalul britanic, unde visează să ajungă de când s-a apucat de meseria de antrenor.

Dan Petrescu are două oferte pe masă! Celtic şi Al Nassr vor să-l angajeze pe antrenorul plecat de la CFR Cluj

CFR Cluj şi Dan Petrescu şi-au separat drumurile, luni, după un anunţ oficial şi o conferinţă de "adio" a "Bursucului". Rezultatele slabe din ultima vreme înregistrate de campioana României au determinat cele două părţi să-şi reconsidere poziţiile şi s-a ajuns la concluzia că e mai bine să se despartă pe cale amiabilă. Totuşi, sursele Telekom Sport au aflat că Dan Petrescu are două oferte pe masă şi, cel mai probabil, nu va sta mult fără echipă după ce aventura sa din Gruia s-a terminat.

Concret, conform surselor Telekom Sport, Dan Petrescu e dorit de Celtic şi Al Nassr, antrenorul având ofertele pe masă. Despre interesul celor două echipe pentru Dan Petrescu s-a mai scris, dar acum se pare că propunerile au devenit şi mai serioase, după ce tehnicianul a rămas fără angajamentul de la Cluj. "SuperDan" a fost dat de presa din Scoţia ca următorul antrenor de la Celtic, unde ar urma să-l înlocuiască pe Neal Lennon. Celtic ş Al Nassr sunt două cluburi uriaşe. Unul în Europa, cu o istorie şi un palmares bogat, iar celelalt în Arabia Saudită. Al Nassr e unul dintre cele mai bogate cluburi din zona Golfului.

  • 7 - şapte trofee a câştigat Dan Petrescu în cariera de antrenor, dintre care cinci titluri de campion în Liga 1
  • 3 - trei ani şi jumătate a antrenat "Bursucul" la CFR Cluj, din vara lui 2017 până în iarna lui 2020, cu o scurtă pauză în China, la Guizhou Hengfeng
  • 2022 era anul în care, în mod normal, expira contractul dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj

Dan Petrescu are două oferte pe masă! Celtic şi Al Nassr îl vor, antrenorul vrea o minivacanţă

La conferinţa de presă în care şi-a luat "adio" de la CFR Cluj, Dan Petrescu a anunţat că vrea o vacanţă de la antrenorat pentru a dedica mai mult timp lui şi familiei sale, pe care a neglijat-o în ultima vreme, după cum chiar el a spus în faţa jurnaliştilor. Totuşi, vacanţa nu va fi una prea lungă. "Bursucul" a spus că, la cum se cunoaşte, dacă ar apărea o ofertă bună crede că ar accepta-o. Ofertele nu lipsesc, cu Celtic şi Al Nassr pe urmele sale, aşadar vacanţa lui "SuperDan" nu va fi una lungă.

"Îmi doresc o vacanţă, o minivacanţă. Dar dacă va veni mâine vreo ofertă bună, la cum mă cunosc, cred că aş accepta-o", a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă de "adio" de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescu oferte cfr clujdan petrescu oferta celticdan petrescu oferta al nassrdan petrescu oferteoferte dan petrescudan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare