Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Pancu ne dă speranţe pentru dubla cu Lituania şi Serbia: ”E greu să obţinem şase puncte, dar nu imposibil!”

EXCLUSIV | Daniel Pancu ne dă speranţe pentru dubla cu Lituania şi Serbia: ”E greu să obţinem şase puncte, dar nu imposibil!”
Comentarii

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu a analizat în exclusivitate pentru Telekom Sport ”dubla” echipei naţionale a României contra Lituaniei şi Serbia. Pancu este optimist şi crede că România poate obţine chiar şi şase puncte din cele două meciuri.

Daniel Pancu crede că naţionala României poate obţine şase puncte din dubla cu Lituania şi Serbia. Conştient de dificultatea partidelor, fostul atacant al echipei reprezentative nu vede totuşi această misiune ca pe una imposibilă: ”Va fi greu să obţinem şase puncte, dar nu imposibil. Primul meci e cel din Lituania, unde mai mereu am câştigat, dar am câştigat la limită. O echipă solidă, e genul de echipă care e incomodă pentru România. Plus că se joacă pe o suprafaţă sintetică. Dar e clar că pornim favoriţi” spune actualul antrenor al Rapidului.

”Pancone” admite însă că nici patru puncte obţinute din cele două meciuri, nu sună tocmai a tragedie: ”După ce am văzut în repriza a doua la Belgrad, cred că echipa României, nu că poate furniza surpriza că nu e nicio surpriză...eu zic că şi cu 4 puncte în această dublă putem spera la locul 1 pe viitor!” susţine fostul mare atacant din Giuleşti.

Pancu spune că egalul din Muntenegru nu trebuie privit neapărat ca un semi-eşec.  Pentru antrenorul giuleştenilor, naţionala pregătită de Ljubisa Tumbakovic este un adversar dificil, care se remarcă prin forţa sa defensivă: ”Să nu subestimam Muntenegru, echipă care se apără foarte bine şi primeşte foarte greu goluri. Ei, într-adevăr, dacă nu îl au pe Jovetic nu prea pun probleme în atac. Eu unul nu l-am considerat un eşec meciul cu Muntenegru, nu a fost nici accident, pentru că nu putem să spunem că am jucat foarte bine, dar oricum adversarul nu şi-a creat ocazii. Am jucat fără spectatori, să ţinem cont şi de aspectul ăsta, pentru că România este mult mai puternică când joacă acasă cu stadionul plin” a mai spus Daniel Pancu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

27 de selecţii a strâns Daniel Pancu în tricoul echipei reprezentative. El a marcat de 9 ori pentru naţionala României. În cariera sa, Pancu a jucat la echipe ca Rapid, Beşiktaş, Bursaspor, CSKA Sofia, FC Vaslui sau Terek Grozny.

Afla mai multe despre: daniel pancuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare