Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dănuţ Lupu îl vrea tot pe Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale: "Trebuie o continuitate"

EXCLUSIV Dănuţ Lupu îl vrea tot pe Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale: "Trebuie o continuitate"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României caută un nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu semneze prelungirea contractului, ca urmare a ratării barajului pentru CM 2022 din Qatar.

EXCLUSIV Dănuţ Lupu îl vrea tot pe Mirel Rădoi pe banca echipei naţionale: "La naţională trebuie o continuitate"

Mirel Rădoi a decis să plece de pe banca echipei naţionale după preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor, unde România a ratat şi barajul, după ce a încheiat pe locul trei grupa cu Germania, Macedonia de Nord, Armenia, Islanda şi Liechtenstein.

Cautarea pentru următorul selecţioner este în plină desfăşurare, iar cu cât trece timpul, cu atât variantele pentru banca naţionalei par să fie din ce în ce mai puţine.

Dănuţ Lupu il regretă pe Mirel Rădoi. In opinia sa el era potrivit pentru banca tehnică a tricolorilor. 

"Eu am spus-o şi merg în continuare. Eu îl văd pe Rădoi în continuare îl văd pe Rădoi. Nu ştiu încă nu se ştie, eu cred că încă Rădoi mai are o posibilitate, cu toate că a refuzat. Nu ştiu, am jucat cu Mutu, e prietenul meu, că şi Mirel, numai că nu cred că e momentul ca Adi să vină la naţională.

Iordănescu are mult mai mare experienţă ca Adi, a antrenat mult mai mulţi ani, are şi o experienţă mult mai mare ca Adi dar nici Edi nu ştiu... eu cred că la naţională trebuie un antrenor mai bătrân.

Toată lumea vrea să se califice cu echipa naţională ... şi acum trebuie să recunoaştem că nu avem o echipă reuşită care poţi sa spui că mă calific. Gică era normal că nu o să plece de la Farul şi o să vrea să rămâna la Farul.

Dan Petrescu ştim foarte bine că niciodată nu îşi plătea el clauza şi nu putea să vină. Cu Rădoi am inţeles că nu s-au înţeles cu toate că.. eu repet... eu cred că la naţională trebuie şi o continuitate. Dacă schimbăm antrenorii din 2 in 2 ani va fi foarte greu să facem o echipă", a declarat Dănuţ Lupu pentru telekomsport.ro. 

Cu Mirel Rădoi selecţioner, România a înregistrat opt victorii, patru remize şi opt înfrângeri.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: naţională românieimirel radoi 

viewscnt
Articole similare