Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "De acolo a pornit totul. Am văzut filmarea!". MM l-a contrat pe Săpunaru: "Mai avea de scuipat puţin. Obrăznicia lui nu e o noutate"

EXCLUSIV | "De acolo a pornit totul. Am văzut filmarea!". MM l-a contrat pe Săpunaru: "Mai avea de scuipat puţin. Obrăznicia lui nu e o noutate"

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica (57 de ani) a comentat declaraţiile făcute de Cristian Săpunaru la adresa sa după ce, la rândul său, a comentat acid incidentele de la finalul partidei FCU Craiova - Rapid 1-0. Săpunaru l-a numit pe Stoica "valetul de palat", iar MM n-a rămas dator.

Mihai Stoica l-a contrat pe Săpunaru după ce fundaşul Rapidului l-a numit "valetul de la palat" pe oficialul FCSB, ca urmare a unor comentarii acide făcute de MM după incidentele de la finalul partidei FCU Craiova - Rapid 1-0.

EXCLUSIV | "De acolo a pornit totul. Am văzut filmarea!". MM l-a contrat pe Săpunaru: "Mai avea de scuipat puţin. Obrăznicia lui nu e o noutate"

Managerul FCSB, Mihai Stoica, a spus că, în opinia sa, incidentele de la vestiare de după FCU Craiova - Rapid 1-0 au fost generate de un gest al lui Cristian Săpunaru.

"Obraznicia lui Săpunaru nu e o noutate. Acum am văzut că e şi scuipăcios. De acolo a pornit totul, el voia să se întoarcă să mai scuipe pe cineva. Am văzut filmarea. După ce l-a bruscat pe jandarm şi l-a înjurat, s-a întors şi s-a apucat de scuipat. Mai avea puţin de scuipat pe acolo. El nu vrea să se bată, el vrea să fie ţinut.

Cea mai importantă, practic motorul acestei revolte. O mare greşeală a Craiovei, nu se poate ca cineva să meargă să încerce să fure de pe gard un steag. E o chestie gravă, ar trebui cauţionaţi suporterii Rapidului. Dar, după aia, ce face Săpunaru... N-avea ce să caute acolo. Incidentele de la vestiar au fost provocate de Săpunaru, de nimeni altcineva"
, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Săpunaru: "Nu discut cu valetul de la palat!"

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a afirmat că Săpunaru putea fi oprit în conflictul de aseară doar dacă era ”tranchilizat”.

Replica lui Cristi Săpunaru a fost şi ea dură. Căpitanul Rapidului a ironizat rolul lui Mihai Stoica la FCSB şi i-a readus aminte acestuia că el a lovit un suporter al clubului, în celebrul incident din 2010.

”Cei care vin la televizor şi spun că sunt nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat (n.r. referire la Mihai Stoica), care... Nu vorbesc cu valeţii, nu le răspund valeţilor, că să-şi vadă de treaba lor...

Filmarea de la televizor e o minciune totală. Eu nu l-am lovit, voiam doar să-l prind de gât, n-am dat în el. Dacă venim pe tunel, să avem ecuson. Presa are ecuson, oficialii au ecuson. E normal? N-am dat în nimeni.

Dai cu apă în jucători, cu ţigări în jucători? Sunt chestii de siguranţă. Noi suntem nebuni? Ce să fac? Să dea cu apă în noi, să ne scuipe? Noi nu trebuie să facem nimic, nu?

Siguranţa noastră nu contează, contează doar cât de bine dăm noi bine la televizor, cum creştem copii. N-am dat în omul ăla! Să vină să recunoască.

(n.r. - despre declaraţia lui Mihai Stoica, cel care a spus că doar sedat poate fi oprit fundaşul) Valetul de la palat, nu? Nu discut cu valeţii.

Dacă vrea un jucător de la FCSB să discute, discut cu un jucător, dar nu cu valeţii. Niciodată nu mi-am bătut un suporter şi nici nu o să bat. Mai bine las eu capul jos”, a spus Cristi Săpunaru.

Afla mai multe despre: mihai stoicarapidsapunarudeclaratii 

viewscnt
Articole similare