Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "De ce insistă Gigi Becali cu tine?". Nicolae Dică, despre postul de antrenor de la FCSB: "Munca mea a rămas apreciată"

EXCLUSIV | "De ce insistă Gigi Becali cu tine?". Nicolae Dică, despre postul de antrenor de la FCSB: "Munca mea a rămas apreciată"

FCSB

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a vorbit despre Dinu Todoran, dar şi despre perspectiva pe care Gigi Becali o are despre despre fostul antrenor de la FCSB.

Nicolae Dică, despre postul de antrenor de la FCSB

"Nu mă mai surprinde nimic, să ştii. Am trecut prin multe şi ca jucător, şi ca antrenor, chiar dacă am o perioadă nu foarte lungă de antrenorat, aproape şapte ani. Am văzut multe şi nu mă mai surprinde nimic. Todoran e un antrenor tânăr, care îşi doreşte performanţă. Sper să reuşească, aţi văzut şi cu antrenor cu experienţă sau tânăr nu ştii daca ai rezultate sau nu", a susţinut secundul naţionalei despre actualul principal de la FCSB pentru Telekom Sport. 

Apoi, fostul mijlocaş a explicat de ce l-a refuzat pe Gigi Becali, deşi s-a dus să negocieze cu el: "Pentru că eram la naţională şi discuţia avută cu patronul Stelei (n.r. - FCSB)... Am considerat că e mai bine să rămân la naţională. (n.r. - De ce insistă Gigi Becali cu tine?) Înseamnă că am făcut rezultate bune şi munca mea a fost apreciată. Am fost aproape de a câştiga campionatul, am dus echipa în primăvara europeană, am avut rezultate pozitive. Am fost aproape de Champions League, probabil munca mea şi a staff-ului a rămas apreciată în continuare. 

E presiune oriunde ai fi, la naţională sau la Steaua, că eşti la o echipă mai mică. Tot timpul sunt antrenori care pot fi posibili înlocuitori. Cat n-ai rezult, iţi dai seama că e presiune", a adăugat Dică. 

Toate drumurile duc spre străinătate pentru Florin Tănase

Inclusiv Nicolae Dică e de părere că pentru Florin Tănase a sosit momentul pentru a pleca de la FCSB. Gigi Becali cere cinci milioane de euro în schimbul căpitanului. 

"L-as vedea pe Tănase, pentru că are cinci ani de când joacă la Steaua (n.r. - FCSB), a făcut-o foarte bine, a jucat şi în echipa naţională şi îl văd să meargă la o echipă în străinătate. La fel Cicâldău, Bancu ar putea să evolueze în străinătate", a mai spus fostul antrenor de la FCSB

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare