Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”De ce n-aţi vrut, oameni buni?” Ce au pus la cale Teja şi Nicolae Dică, foşti antrenori la FCSB: ”Era vorba de normalitate!”

EXCLUSIV | ”De ce n-aţi vrut, oameni buni?” Ce au pus la cale Teja şi Nicolae Dică, foşti antrenori la FCSB: ”Era vorba de normalitate!”

FCSB

Comentarii

Fotbalul românesc nu are în prezent un sindicat al antrenorilor. Ar fi putut avea însă dacă mai mulţi antrenori ar fi fost interesaţi de propunerea lui Nicolae Dică. Dezvăluirea a fost făcută de Basarab Panduru în cadrul emisiunii Sport Center de la Telekom Sport.

Silviu Tudor Samuilă i-a avut ca invitaţi în emisiunea Sport Center pe Basarab Panduru şi Nicolae Dică. Fostul mare fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale l-a felicitat pe Dică pentru felul în care s-a comportat atunci când i s-a propus să preia din nou formaţia lui Gigi Becali: ”Am crezut că vine şi pe jos, pentru că era vorba de FCSB, dar am rămas plăcut surprins că s-a dus unde crede că poate face treabă. Chiar dacă e un nivel mai jos” a spus Panduru.

Sindicatul antrenorilor, ideea lui Nicolae Dică şi a lui Mihai Teja: ”De ce n-aţi vrut oameni buni?”

Basarab Panduru a dezvăluit în cadrul emisiunii Sport Center că Mihai Teja şi Nicolae Dică, ambii foşti antrenori la FCSB au avut ideea de a face un sindicat al antrenorilor, care să apere interesele tehnicienilor din fotbalul românesc.

”Am vrut să-ţi dau numele de atunci, pentru că ai fost unul dintre oamenii care m-au sunat. De fapt, el şi Mihai Teja m-au sunat şi mi-au zis că vor să facă asta. Mă bucura, pentru că totul era pentru antrenor. O făceau nu pentru mine, ci pentru ei. Antrenori pe care lumea vrea să-i respecte. Un contract minim, standard la Liga 1 şi Liga 2, o contribuţie la acest sindicat cu regului de bază, mi se pare corect. Am zis că nu le voi da numele, pentru că nu credeam că e bine pentru ei. Dică era încă antrenor atunci şi Teja la fel. Mai ales că erau doar doi şi puteau avea probleme. Hai să aşteptăm să vedem dacă sunt mai mulţi, dar nu au fost. Nu pot spune că mi-a lăsat un gust amar, pentru că eu sunt obişnuit. Dar acum stau şi mă întreb: de ce alţii nu au vrut să facă un astfel de sindicat? Aceşti doi antrenori tineri au vrut să facă ceva să intre în normalitate. Poate că unii n-au auzit. Eu am vrut să fiu printre primii care îi ajută pentru că am trecut prin multe în cariera mea. Ideea mea era să-i adun, dar iată că nu s-a putut face absolut nimic” a mărturisit Basarab Panduru la Telekom Sport.

Nicolae Dică, invitat şi el în emisiunea lui Silviu Tudor Samuilă a explicat şi de ce a ajuns la această idee: ”În perioada pe care am avut-o la Steaua mă deranja că erau alţi antrenori care ieşeau şi vorbeau despre mine. Atunci când am vorbit cu Pandi asta a fost ideea mea, cea de la care am plecat” a explicat noul antrenor de la FC Argeş. 

Afla mai multe despre: basarab pandurunicolae dicămihai teja 

viewscnt
Articole similare