Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce nu se impune Alex Ioniţă la CFR Cluj? Ioan Andone: ”Nu vă întrebaţi de ce la Astra juca? Nu vreau să spun mai multe”

EXCLUSIV | De ce nu se impune Alex Ioniţă la CFR Cluj? Ioan Andone: ”Nu vă întrebaţi de ce la Astra juca? Nu vreau să spun mai multe”

CFR Cluj

Comentarii

Ioan Andone lasă de înţeles că ar fi şi alte motive pentru care Alex Ioniţă n-a reuşit să se impună la CFR Cluj. La returul cu Malmo, mijlocaşul de 23 de ani a fost lăsat în afara lotului.

Alex Ioniţă a fost cel mai scump transfer făcut anul trecut de CFR Cluj. În iarnă, campioana României a plătit Astrei un milion de euro pentru mijlocaşul de 23 de ani. În ciuda investiţiei făcute, Dan Petrescu l-a ocolit frecvent pe Ioniţă atunci când făcea echipa. Situaţia nu s-a schimbat în bine nici după venirea lui Edi Iordănescu, în vară.

De asemenea, cu Toni Conceicao, Alex Ioniţă a fost lăsat în afara lotului la returul cu Malmo, deşi CFR Cluj avea nevoie de calitate în atac. Ioan Andone lasă de înţeles că ar fi şi alte motive pentru care jucătorul de 23 de ani nu reuşeşte să se impună în prima echipă:

”Dacă socoteşti că s-au dat mulţi bani, îţi pui semne... dacă nu te uiţi la calităţi... şi nu întâmplător la Astra a jucat. Nu te întrebi de ce la Astra a jucat şi la CFR nu? Nu vreau să spun mai multe că aş putea. Eu îl văd un jucător care poate să ajungă de baza la CFR, care poate să aibă perspective de naţională. Este un jucător cu o calitate, puţini români au driblingul, şutul, viteza lui. Trebuie să mai înveţe să stea în teren, să mai stea în apărare, să mai dea jos un kilogram - două”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonealex ionitacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare