Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţii incendiare despre ce s-a întâmplat între Gică Hagi şi FRF: "Dumneata ce treabă ai cu tragerea pentru Euro 2020?" VIDEO

EXCLUSIV | Declaraţii incendiare despre ce s-a întâmplat între Gică Hagi şi FRF: "Dumneata ce treabă ai cu tragerea pentru Euro 2020?" VIDEO

Fotbal intern

Comentarii

Absenţa lui Gică Hagi de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020, care a avut loc la Bucureşti, la finalul lunii noiembrie, a pus pe jar fotbalul românesc. La câteva luni distanţă de la acel eveniment, Cristi Balaj a dezvăluit o mică parte din acel episod.

Gică Hagi, absent de la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020

Fostul decar al naţionalei României nu a prins lista invitaţilor la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2020, iar decizia FRF a fost condamnată de persoane importante din fotbalul românesc. Federaţia Română de Fotbal s-a apărat printr-o scrisoare adresată lui Gică Hagi.

Acum, noi detalii ies la suprafaţă despre evenimentul de la care a lipsit Gică Hagi: "Nu a fost o greşeală că nu a fost invitat Hagi (n.r. - la tragerea pentru Euro 2020). Gică Popescu, ştiu precis... Secretara de la el de la cabinet a sunat şi a cerut invitaţie să meargă la tragerea la sorţi. Şi a spus <<Dumneata ce treabă ai cu tragerea pentru Euro 2020?>>. Asta l-au întrebat pe Gică Popescu cei de la federaţiei, Gică Popescu fiind considerat preşedintele de club, cumnatul lui Gică Hagi. Deci nu a fost o întâmplare", a declarat Cristi Balaj în cadrul emisiunii Minutul 91.   

 

Afla mai multe despre: gica hagifrftragere la sorti euro 2020euro 2020razvan burleanugica popescu 

viewscnt
Articole similare