Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec e alt om! Bogdan Andone, dezvăluiri neaşteptate despre atacantul problematic: "A intervenit o schimbare majoră în viaţa lui"

EXCLUSIV | Denis Alibec e alt om! Bogdan Andone, dezvăluiri neaşteptate despre atacantul problematic: "A intervenit o schimbare majoră în viaţa lui"

Superliga

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) a ajuns la maturitatea necesară în fotbal pentru a deveni atractiv şi pentru echipele din afara ţării, cel puţin asta susţine Bogdan Andone. Antrenorul Astrei a dezvăluit că atacantul problematic în trecut a suferit o schimbare importantă.

Denis Alibec, unul dintre cei mai controversaţi fotbalişti din Liga 1, a ales să facă o schimbare în cariera sa. După ce a fost implicat în mai multe scandaluri la FCSB, unde a fost atacat de conducere des, Alibec pare că şi-a găsit liniştea la Astra. 

Sub comanda lui Bogdan Andone, atacantul a făcut progrese. Tehnicianul a sesizat o schimbare, întrucât Alibec îşi joacă ultimele cărţi în fotbal: "Acum un an de zile a intervenit o schimbare majoră în viaţa lui, a realizat că poate e ultimul lui tren ca să facă bani, să se transfere în stăinătate. Şi-a schimbat mentalitatea, merge la sală singur în timpul liber, se antrenează foarte bine, chiar dacă mai dă din gură când sunt alergările cu intensitate şi intervalele şi nu prea îi convin antrenamentele astea. 

Dar le face până la ultimul fluier. Îşi doreşte foarte mult să plece afară, îi pare foarte rău că nu s-a realizat acel transfer în februarie, oferta venită din Polonia, pentru că şi-a dorit foarte mult să meargă acolo", a declarat Bogdan Andone pentru Telekom Sport.  

  • 22 de meciuri, 11 goluri şi 10 pase decisive sunt cifrele lui Denis Alibec în acest sezon la Astra.

 

 

 

Afla mai multe despre: denis alibecastrabogdan andone 

viewscnt
Articole similare