You are here:

EXCLUSIV | Denis Alibec îl elogiază pe Mirel Rădoi: ”Este un bun mentor, ne dă mereu încredere!”

EXCLUSIV | Denis Alibec îl elogiază pe Mirel Rădoi: ”Este un bun mentor, ne dă mereu încredere!”
Comentarii

Denis Alibec a avut numai cuvinte de laudă la adresa selecţionerului României, Mirel Rădoi.

Atacantul Astrei îl consideră pe Rădoi un bun mentor, deoarece le oferă fotbaliştilor naţionalei încredere pentru a evolua de la egal la egal, chiar şi cu fotbalişti mult mai bine cotaţi.

”Ştie să ne motiveze, joacă exact cum ar trebui să joace naţionala României, ofensiv, este un bun mentor. Ne dă încredere că suntem la fel de buni ca ceilalţi, mereu ne-a spus să jucăm de la egal la egal şi asta vom face.”, a declarat Denis Alibec, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Marcatorul primului gol al României din meciul cu Austria afirmă, de asemenea, că la naţională a fost creată o atmosferă demnă de o adevărată familie.

”A fost acelaşi, ne-au spus să jucăm fotbal şi să jucăm la fel ca şi Irlanda, că am făcut-o foarte bine. România a mai jucat cu doi atacanţi şi ştiam că Rădoi va miza mult pe atac şi m-am gândit că vom juca cu două vârfuri.

Mi-a plăcut foarte mult cum vorbea cu noi şi ideile lui de joc. A fost prima oară când am vorbit cu el, când am ajuns. Nu a vorbit special cu mine, a vorbit cu toată echipa şi ne-a dat multă încredere. E normal când creezi un grup, o familie, e normal să dai totul pentru cel de lângă tine.”, a completat Alibec.

După victoria de pe terenul Austriei, scor 2-3, România ocupă primul loc în Grupa 1, Divizia B, din Liga Naţiunilor. După două etape disputate în grupă, tricolorii sunt singurii neînvinşi. 

Afla mai multe despre: denis alibecmirel radoinationala 

viewscnt
Articole similare