Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluire bombă facută de Marica: intrus prins cu un teanc de bani în vestiar! "Am fost şocat!" Ce s-a întâmplat pe teren după 0-0 la pauză

EXCLUSIV | Dezvăluire bombă facută de Marica: intrus prins cu un teanc de bani în vestiar! "Am fost şocat!" Ce s-a întâmplat pe teren după 0-0 la pauză

Liga 2

Comentarii

Finanţatorul clubului Farul Constanţa, Ciprian Marica, a dezvăluit în exclusivitate la Telekom Sport o tentativă de "blat" care a avut loc sâmbătă dimineaţă în Liga 2. Este vorba despre meciul pe care formaţia constănţeană l-a jucat în deplasare cu Daco-Getica Bucureşti, în etapa a 16-a a ligii secunde.

Daco-Getica şi Farul au intrat la cabine la egalitate, scor 0-0, după o repriză fără faze notabile. În partea secundă au avut loc, însă, mai multe evenimente: trei goluri, toate înscrise de către gazde, care au încheiat partida în inferioritate numerică. Totul în contextul în care la pauza meciului s-a petrecut un episod incredibil.

"Probabil că la nivelul Ligii a 2-a se mai întâmplă astfel de lucruri, cert este că şi pentru mine e ceva nou, nu mi s-a mai întâmplat. Sper să fie aşa, doar o poveste, cu toate că treaba e reală şi cei care sunt în măsură să hotărască să ia măsuri. Noi am spus despre ce a fost vorba, să vedem.

Sigur (n.r. - dacă a fost şocat). Mi-au scris cei din vestiar că avem un oaspete nepoftit care umblă cu un teanc de bani prin vestiar. Ce pot să spun?", a afirmat Marica, la Telekom Sport.

Ciprian Marica a fost completat de directorul sportiv al clubului, Ionel Dănciulescu: "Credeam că practicile astea s-au dus şi sunt de mult apuse".

La doar trei minute de la reluare, Adrian Voicu a deschis scorul. În minutul 68, gazdele au rămas în inferioritate numerică, după eliminarea lui Mîrzea, dar asta nu i-a împiedicat să mai marcheze de două ori. Acelaşi Voicu a făcut 2-0, în minutul 74, pentru ca Sorin Bustea să stabilească scorul final, în minutul 90.

Daco-Getica Bucureşti - SSC Farul Constanţa 3-0 (A. Voicu 48', 74', Bustea 90')

Stadion: Juventus (Bucureşti);
Arbitru: Omar Cristian Dumitrică (Craiova); Asistenţi: Gabriel Ion Catană (Târgovişte) şi Răzvan Mihai Dobre (Şotânga - Dâmboviţa).

  • Daco Getica: Dr. Balauru - Călinţaru (cpt.), Cotigă, Motroc, Muşat, Eug. Nica, Ad. Voicu, Mîrzea, Bustea, Carabela, Acolatse
    Rezerve: Gavrilaş - Val. Dima, Vl. Georgescu, M. Grigore, D. Cârjan, Teuţ, Petriş
    Antrenor: Marius Baciu
  • SSC Farul: Mih. Popa - Sabangeanu, Y. Twumasi, Roumadi, Zamfir, Tudorică (cpt.), MBaka, M. Fotescu, Jallow, Nic. Moise, G. Păun
    Rezerve: Stavrev - Apostolache, M. Dumitraşcu, Ţăranu, Frâncu, Doumbia, Jabrovschi
    Antrenor: Petre Grigoraş

Întâmplări ciudate şi în celelalte meciuri de sâmbătă

O alt lucru care atrage atenţia sâmbătă în Liga 2 este lipsa de eficacitate a oaspeţilor. Dacă în etapele trecute se înscriau goluri de ambele părţi, în toate cele cinci meciuri disputate sâmbătă de la 11:00 în liga secundă nicio echipă oaspete nu a reuşit să marcheze.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a 16-a a Ligii a II-a:

CS Luceafărul Oradea - FC Metaloglobus Bucureşti  3-0

Fotbal Club Argeş - ACS Poli Timişoara  5-0

CS Aerostar Bacău - AFC UTA Arad  1-0

ACS Energeticianul - CS Baloteşti 3-0

ASC Daco-Getica Bucureşti - ASSCS Farul Constanţa 3-0

Afla mai multe despre: maricablatliga 2 

viewscnt
Articole similare