Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Andrei Ivan înaintea meciului cu FCSB. Oferta primită din Liga 1

EXCLUSIV | Dezvăluirea lui Andrei Ivan înaintea meciului cu FCSB. Oferta primită din Liga 1
Comentarii

Atacantul Andrei Ivan, în vârstă de 21 de ani, aşteaptă cu mare interes dubla manşă cu FCSB, din play-off-ul Ligii Europa, meci înaintea căruia a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre cum a ajuns să joace pentru Rapid Viena şi perioada de acomodare.

"M-am acomodat foarte bine în Viena, e un oraş foarte frumos, mai ales la echipă m-am acomodat foarte bine. Se vorbeşte şi limba engleză aici şi limba română, pentru că sunt foarte mulţi români şi îmi este foarte bine", a spus Andrei Ivan, la Telekom Sport.

Internaţionalul de tineret a dezvăluit, apoi, că a fost cât pe ce să revină în Liga 1, însă a ales să rămână în străinătate.

"Am vrut să joc aici pentru Rapid Viena. Mi-au propus asta şi chiar nu m-am gândit să plec la altă echipă", a declarat internaţionalul de tineret, care a mărturisit că a fost cât pe ce să revină în Liga 1, înainte de a fi împrumutat de FC Krasnodar la Rapid Viena. "Am mai avut ofertă din România. Nu am vrut să mă întorc în România şi am ajuns la Rapid Viena. Era Craiova, voiam să mă întorc, să joc pentru echipa mea de suflet, pentru Craiova, dar aşa a fost să fie, să vin la Rapid Viena", a adăugat atacantul.

Trei goluri şi o pasă decisivă a reuşit Andrei Ivan, până acum, în şapte meciuri jucate pentru Rapid Viena. Echipa austriacă l-a împrumutat de la FC Krasnodar, unde nu a adunat decât 82 de minute în sezonul trecut, pe parcursul a nouă meciuri, fără să reuşească să înscrie.

FC Krasnodar a plătit trei milioane de euro pentru transferul lui Ivan de la Craiova, în iulie 2017. Atacantul a ajuns la Craiova la doar 16 ani şi a strâns 101 meciuri, 19 goluri şi 13 pase decisive, înainte să plece în străinătate.

1,2 milioane de euro este cota atacantului, conform Transfermarkt.de

6 selecţii are Ivan la echipa naţională a României

Afla mai multe despre: ivancraiovarapid viena 

viewscnt
Articole similare