Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri din cariera de antrenor a lui Ilie Dumitrescu: ”Ne-a zis că a vorbit cu Wenger şi să facem şi noi ceva ce fac cei de la Arsenal” :)

EXCLUSIV | Dezvăluiri din cariera de antrenor a lui Ilie Dumitrescu: ”Ne-a zis că a vorbit cu Wenger şi să facem şi noi ceva ce fac cei de la Arsenal” :)

Superliga

Comentarii

Iulian Miu a povestit despre cum era antrenorul Ilie Dumitrescu. Cei doi au lucrat la FCM Bacău, în 2003, când Ilie Dumitrescu era la începutul carierei de antrenor.

FCM Bacău a fost una dintre echipele pe care Ilie Dumitrescu le-a pregătit la începutul carierei de antrenor. Acolo s-a întâlnit şi cu Iulian Miu, care fusese transferat de la Steaua. Se întâmpla în prima jumătate a anului 2003. Miu îşi aminteşte că Ilie Dumitrescu încerca să fie un antrenor modern şi încerca tot felul de trucuri.

Într-una dintre situaţii, le-a transmis jucătorilor că a vorbit cu Arsene Wenger şi acesta i-a transmis câteva idei de antrenamente:

”Ilie, pentru mine, rămâne un personaj aşa, mai boem. Ţin minte că avea stilul lui. ”Dom'le, hai să facem ceva ce fac cei de la Arsenal, că am vorbit cu Wenger şi am mai luat nişte antrenamente”. Erau noutăţi pentru noi atunci şi nişte lucruri bune. Ne mai punea muzică, să nu fim trişti înainte de meciuri. Când jucam acasă aveam un CD  pe care îl puneau masorii. Când ajungeam acolo cu autocarul, ei apăsau play şi dădeau drumul. Prunea a mai fost în perioada aia, Ciocoiu, Cursaru, Bolohan, Pitu... erau fotbalişti”, a dezvăluit Iulian Miu pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Afla mai multe despre: iulian miuilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare