Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Cornel Dinu despre Dario Bonetti: "Am aflat lucruri care sunt unice în lume"

EXCLUSIV | Dezvăluiri surprinzătoare făcute de Cornel Dinu despre Dario Bonetti: "Am aflat lucruri care sunt unice în lume"
Comentarii

Dinamo a scos o remiză în partida cu UTA, scor 2-2, la finalul săptămânii trecute, la primul meci jucat de la revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Rednic l-a înlocuit pe Dario Bonetti. Adus în vara acestui an, antrenorul italian s-a despărţit de Dinamo după doar două luni, "câinii" fiind penultimii în clasamentul Ligii I.

"Să ştiţi că am aflat nişte lucruri care sunt unice în lume. Am aflat că echipa a fost pregătită de acest antrenor ales de nişte oameni care sunt convins că sunt ataşaţi de Dinamo, dar e mai bine să stea în fotolii sau în tribune şi să strige <<Hai Dinamo>> sau să ajute echipa din punct de vedere financiar.

Noi, cei care suntem în fotbal, suntem supuşi greşelilor, cu atât mai mult ei. Mi s-a confirmat din mai multe locuri că vechiul antrenor al lui Dinamo era singurul antrenor care stătea cu ochelari de soare în timpul şedinţei de pregătire şi chiar fuma în timpul antrenamentului. El conducea antrenamentul cu ţigara în gură.

Nu se mai întâmplă aşa ceva în lume. Şi el a fost adus ca un salvator al lui Dinamo. Deci nimic nu e întâmplător din ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimii ani. Acum, Rednic a preluat echipa de câteva zile şi vreau să-i urez mult succes şi sper să găsească cele mai bune soluţii" , a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Mircea Rednic a preluat-o pe Dinamo

Dinamo a anunţat, săptămâna trecută, că Mircea Rednic a revenit pe banca echipei, el semnând un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon, cu opţiune pentru încă un sezon.

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat opt sezoane consecutive în tricoul alb-roşu, a câştigat titlul de campion (1984, 1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) şi a participat la cele mai importante rezultate în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Mircea Rednic este antrenorul alături de care Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană în România, cu 14 ani în urmă, în 2007.

  • 5 trofee a câştigat Mircea Rednic în cariera de antrenor, două titluri de campion în România, cu Rapid (2003) şi cu Dinamo (2007), Cupa României cu Rapid (2002), Supercupa României cu Rapid (2003) şi Cupa Azerbaidjanului cu Khazar Lankaran (2011).
  • 4 este numărul mandatelor în care Mircea Rednic a mai pregătit-o pe Dinamo: iulie 2006 - septembrie 2007, iuie 2008 - iunie 2009, mai 2015 - mai 2016 şi octombrie 2018 - iunie 2019.
  • 59 de ani a împlinit antrenorul dinamovist pe 9 aprilie. Născut la Hunedoara, Mircea Rednic a jucat în carieră pentru Corvinul, Dinamo, Bursaspor, Standard Liege, St. Truiden şi Rapid.
  • 17 echipe a antrenat Mircea Rednic în carieră: Rapid, FCM Bacău, Al Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron, Al Faisaly, Politehnica Iaşi şi Viitorul Constanţa.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare