Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dialogul pe care Chipciu l-a avut cu Dan Petrescu: ”Clar nu mi-a picat bine”. Ce i-a transmis antrenorul lui CFR Cluj

EXCLUSIV | Dialogul pe care Chipciu l-a avut cu Dan Petrescu: ”Clar nu mi-a picat bine”. Ce i-a transmis antrenorul lui CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu spune că Dan Petrescu a fost direct cu el încă din prima zi la CFR Cluj şi i-a transmis că va juca abia atunci când va fi pregătit din toate punctele de vedere. Mijlocaşul transferat de la Anderlecht spune că a înţeles decizia, deşi şi-ar fi dorit să joace mai mult.

Motivul pentru care Chipciu a jucat puţin la CFR Cluj

Alex Chipciu s-a transferat în iarnă la CFR Cluj, de la Anderlecht, unde n-a jucat deloc în prima parte a sezonului. Însă nici la CFR Cluj n-a prins prea multe minute. Chipciu spune însă că Dan Petrescu i-a transmis de la început că va juca abia atunci când va fi cu adevărat pregătit. Mijlocaşul de 30 de ani susţine că a înţeles decizia antrenorului, mai ales că echipa era deja formată:
”Asta mi-a zis de la început. Eu aş fi vrut să joc din primul meci pe care l-am avut, dar mi-a zis că nu vrea să mă bage de la început pentru că o să fie presiune foarte mare, lumea toată... că nu am jucat în ultimele şase luni şi poate nu am ritm... Asta e, m-am antrenat. Clar nu mi-a picat bine, voiam să joc la fiecare meci, dar în acelaşi timp, veneam la o echipă care era formată, care făcuse performanţe în Europa, care luase campionatul în România. Nu era ca şi cum am venit eu şi dăm la o parte ceilalţi jucători. A contat şi lucrul ăsta. Şi în continuare, cine va fi mai bun va juca. Nu cred că antrenorul se gândeşte vreodată să nu te bage pe tine şi să bage pe altul care e mai slab”, a declarat Alex Chipciu pentru Telekom Sport.

Alex Chipciu a jucat puţin la CFR Cluj

Mijlocaşul de 30 de ani a venit cu gânduri mari la CFR Cluj, însă debutul a fost greoi. Alex Chipciu a jucat foarte puţin, doar 82 de minute. Dan Petrescu a considerat că fostul internaţional român are nevoie de timp pentru a intra în ritmul pe care deja îl au ceilalţi jucători din lotul campioanei României.
 
În plus, Chipciu a avut şi ghinion şi s-a accidentat în timpul derby-ului cu Craiova, jucat pe 23 februarie, singurul meci în care a fost titular. Ulterior, pe 9 martie, campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. 
 

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare