Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică a rupt tăcerea la FCSB: "STOP!". Dezvăluiri din interiorul clubului: "Veneau mereu la mine în birou"

EXCLUSIV | Dică a rupt tăcerea la FCSB: "STOP!". Dezvăluiri din interiorul clubului: "Veneau mereu la mine în birou"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul din etapa a 11-a din Liga I, scor 0-1, pe propriul teren, în faţa Concordiei Chiajna, şi mai are un singur punct avans faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

"A venit acel meci cu Chiajna, unde nu mă aşteptam să pierdem. Cred că nimeni nu se aştepta. Nu am făcut un meci foarte bun, dar se mai întâmplă la fotbal. Cred că a fost un accident. Important este acum să trecem peste acest eşec. Eu sunt puternic, trec peste momentele dificile, iar acum recunosc că este un moment greu. Însă, atunci când m-am apucat de meserie ştiam că nu va fi numai lapte şi miere.

Erau persoane în club care veneau şi îmi spuneau numai lucruri negative până când le-am spus că nu mai vreau să aud aşa ceva. Le-am zis că dacă tot vin la mine în birou, să vină să-mi spună lucruri pozitive, nu mă interesează lucrurile negative.

Referitor la meciul de la Chiajna, îmi reproşez momentul în care nu i-am făcut pe jucători să înţeleagă faptul că urmează un meci important. Trebuia să avem o atitudine bună, trebuia să câştigăm meciul. Se tot vorbeşte de plecarea mea, dar deja nu mă mai enervez. După 5-6 meciuri la Steaua, mă tot întrebau de demisie. Mă deranja când mi se spunea că sunt dat afară, dar acum mi se pare ceva normal când sunt întrebat de toate aceste lucruri" , a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dicachiajnafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare