Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică, în misiune la FCSB. Ce trebuie să facă pe termen scurt: "A sesizat şi el. E foarte important"

EXCLUSIV | Dică, în misiune la FCSB. Ce trebuie să facă pe termen scurt: "A sesizat şi el. E foarte important"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani) trebuie să ridice moralul jucătorilor, aceasta fiind misiunea sa pe termen scurt la FCSB, după ce a preluat din nou banca echipei roş-albastre. Mihai Stoica, managerul FCSB, a vorbit la Orange Sport despre misiunea lui "Nick", jucătorii fiind cu moralul la pământ după începutul slab de sezon.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB şi expert Orange Sport, a anunţat că Nicolae Dică "a sesizat" şi vrea să schimbe un aspect important din sânul echipei, pe termen scurt.

EXCLUSIV | Dică, în misiune la FCSB. Ce trebuie să facă pe termen scurt: "A sesizat şi el. E foarte important"

FCSB a început dezastruos sezonul, fără nicio victorie şi cu înfrângeri în Conference League şi în derby-ul cu Rapid. Debutul slab de sezon a dus la schimbarea lui Toni Petrea, care şi-a dat demisia, şi Nicolae Dică a fost adus în locul său.

Noul antrenor de la FCSB "a sesizat" şi vrea să schimbe un aspect important din sânul echipei, să ridice moralul jucătorilor şi să le redea încrederea. Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că, miercuri, Nicolae Dică le-a ţinut un discurs jucătorilor şi le-a cerut să vorbească mai mult în timpul antrenamentelor şi meciurilor.

"El are o misiune pe termen scurt, să ridice jucătorii. La ce mod? Să-şi ridice jucătorii capul din pământ. Pentru că la momentul ăsta, asta facem noi. Astăzi, în discursul pe care l-a avut, le-a cerut în mod expres să vorbească în timpul antrenamentelor şi meciurilor. A sesizat şi el, cum am sesizat şi noi şi am avut discuţii, că nu prea vorbesc. E foarte important", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB joacă, joi, de la ora 20:30 pe Arena Naţională, returul cu Saburtalo din turul doi preliminar al Conference League. În tur, în Georgia, FCSB a pierdut cu 1-0. Meciul poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: nicolae dicamihai stoicamisiunemoral 

viewscnt
Articole similare