You are here:

EXCLUSIV | Dică pleacă de la FCSB! Şi-a anunţat deja secunzii de decizia pe care a luat-o!

EXCLUSIV | Dică pleacă de la FCSB! Şi-a anunţat deja secunzii de decizia pe care a luat-o!

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică s-a hotărăt să plece de la FCSB! Secunzii şi apropiaţii au aflat deja de decizia acestuia. Aseară, în conferinţa de presă, Dică i-a reproşat lui Becali faptul că a criticat schimbările lui Man şi Moruţan şi a anunţase că va avea o şedinţă cu patronul echipei.

UPDATE 8:00 | Meciul cu CFR a fost ultimul pentru Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB. Antrenorul şi-a anunţat secunzii şi apropiaţii că va pleca de la echipă. Dică o preluase pe FCSB în luna mai a anului 2017. 

 

UPDATE | La conferinţa de presă, Dică a vorbit deja ca un antrenor care a plecat de la FCSB.

Îmi pare rău că n-a fost aşa cum mi-am dorit eu. Voiam să plec într-un alt mod de la o echipă. Ştiu ce v-a zis patronul, voi avea o discuţie cu el şi vedem ce se va întâmpla”, a spus Dică.

Chiar dacă Becali a anunţat că îi aşteaptă demisia, Dică nu va renunţa la funcţie până nu va avea o discuţie cu patronul FCSB-ului.

”A fost o partidă pe care am dominat-o de la un capăt la altul. S-au mulţumit să joace doar cu minge lungă. Au dat un gol din nimic. Noi am încercat să avem o posesie bună, am avut ocazii de a marca şi în inferioritate numerică. Din păcate, nu am reuşit să dăm gol.

Nu este normal ce a zis Becali. Am făcut cele două schimbări pentru că aveam un om în minus. Noua aşezare ne-a adus aproape de egalare, din păcate nu am reuşit. Am vorbit cu Moruţan, i-am explicat de ce am făcut această schimbare şi a înţeles.

O să am o discuţie cu patronul echipei şi vom vedea la ce concluzie vom ajunge. A fost presiune la fiecare joc. Nu vreau să comentez dacă m-au lucrat jucătorii. Nu vreau să dau în jucători”, a declarat Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicafcsbbecali,  

viewscnt
Articole similare