Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Diferenţele dintre Becali şi Niculae: "Cu el mai poţi să discuţi". Cum a semnat Belu cu FCSB: "Asta a fost"

EXCLUSIV | Diferenţele dintre Becali şi Niculae: "Cu el mai poţi să discuţi". Cum a semnat Belu cu FCSB: "Asta a fost"

FCSB

Comentarii

Claudiu Belu (26 de ani) a jucat la Astra şi la FCSB şi i-a avut atât pe Ioan Niculae, cât şi pe Gigi Becali ca patroni şi a dezvăluit cine este mai înţelegător dintre cei doi. De asemenea, fundaşul a dezvăluit cum a semnat cu clubul "roş-albastru".

Belu, care are patru selecţii în reprezentativa de tineret a României, a jucat timp de doi ani la Astra, după care a semnat cu FCSB. În continuare sub contract cu formaţia "roş-albastră", Belu îl vede cu ochi buni pe Gigi Becali. 

"Cu Gigi mai poţi să discuţi, mai ajungi la un numitor comun. Cu domnul Niculae e mai greu, e patron, patron", a spus Belu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

63 de meciuri a jucat Belu la Astra, în timp ce în tricoul celor de la FCSB a adunat doar nouă meciuri. El este în acest moment împrumutat la FC Voluntari, alături de care are obiectiv salvarea de la retrogradare. 

Cum a semnat Claudiu Belu cu FCSB: "Asta a fost"

Despre transferul lui Belu de la Astra la FCSB s-a vorbit mult, însă Belu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, cum a ajuns să semneze cu FCSB. 

"Am avut meci cu Astra la Craiova, am bătut la Craiova şi m-am accidentat în meciul ala pe final şi am făcut o entorsă. Eu eram în ultimele 6 luni de contract, iar după două zile am vorbit cu Gigi şi ne-am înţeles asupra viitorului. Am aşteptat să-mi revin după accidentare şi am jucat cu CFR, iar după meciul ala a aflat patronul Astrei şi s-a supărat şi atunci am reziliat de comun acord cu Astra şi asta a fost", a mai spus Belu. 

Afla mai multe despre: claudiu belugigi becaliioan niculae 

viewscnt
Articole similare