Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discursul lui Denis Ciobotariu a stârnit ironii în direct. Panduru nu s-a putut abţine: ”Eu campion te văd”

EXCLUSIV | Discursul lui Denis Ciobotariu a stârnit ironii în direct. Panduru nu s-a putut abţine: ”Eu campion te văd”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 14-a din Superligă. CFR a urcat pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte.

EXCLUSIV | Discursul lui Denis Ciobotariu a stârnit ironii în direct: ”Eu campion te văd”. Ce a spus fundaşul lui Sepsi după meciul cu CFR

La Cluj, scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Denis Ciobotariu, în minutul 27. Egalarea a venit în minutul 33, de la şutul lui Yuri. Golul victoriei clujene a fost marcat de Muhar, cu o lovitură de cap, în minutul 84.

După meci Denis Ciobotariu, autorul primului gol, a criticat jocul ardelenilor şi a dezvăluit că Sepsi este ”echipă de podium”. 

”Am un respect faţă de suporteri, de foşti mei colegi de asta nu m-am bucurat. Am fost schimbat la pauză pentru o problemă la genunchi. A intrat un jucător, care era 100. Golul a venit pe final, am avut mai multe ocazii ca ei, meritam victoria. Dar e clar CFR e mai bună la faze fixe... Asta este. E clar că Farul are două şuturi pe spaţiu porţii, a marcat un gol, Hermannstadt la fel.

Adversarii noştri nu prea dau la poartă, noi dăm la poartă, controlăm jocul, dar pierdem. Sincer prefer să joc prost toate meciurile şi să le câştig pe toate. Noi suntem o echipă de play-off, părerea mea e că suntem top 3, dar asta trebuie să demonstrăm pe teren, nu în statistici”, a declarat Ciobotariu, chiar după meciul din Gruia. 

Basarab Panduru, prezent în studioul Orange Sport, l-a taxat pe tânărul jucător de la Sepsi pentru declaraţiile pe care le-a făcut despre CFR.

”De ce nu zici că eşti de top 3? Eu campioană o văd pe Sepsi (n.r. a spus Panduru ironic). Ciobotariu a fost foarte modest în exprimare. Trebuia să zică că îşi vede echipa campioană. Mi-a plăcut cum a vorbit (n.r. râde). Văd că toată lumea vorbeşte doar de adversar, dar când îi iei la puricat şi pe ei, au o ocazie, două şi aia amărătă.

Dar spune-ne de tine, ce ai făcut, câte ocazii ai avut etc. Atâta timp cât eşti preocupat doar de adversar, nu este bine. Când pierzi trebuie să vezi şi tu ce nu faci bine”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: Scuffet - Cr. Manea, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, C. Deac (Braun 82) – Yeboah (Roger 74), Malele (Janga 46), Petrila (Biriligea 74). ANTRENOR: Dan Petrescu
  • SEPSI: Niczuly - Dimitrov, D. Ciobotariu (M. Tamas 46), Bălaşa, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu, N. Păun, C. Matei (Achahbar 74), Aganovic (Rondon 90) - R. Varga (I. Gheorghe 65), Al. Tudorie (Safranko 74). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: denis ciobotariucfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare