adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Djokovic, impresionat de românii de la Galatasaray: "Dacă ne gândim ce presiune e acolo, chiar m-au surprins"

EXCLUSIV | Djokovic, impresionat de românii de la Galatasaray: "Dacă ne gândim ce presiune e acolo, chiar m-au surprins"
Comentarii

Damjan Djokovic continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare alături de Rizespor, echipă care s-a impus cu 2-0 în ultima etapă disputată în campionatul Turciei înaintea pauzei prilejuite de meciurile echipelor naţionale.

Rizespor s-a impus cu 2-0 în meciul cu Alanyaspor şi a venit la cinci puncte în spatele primei echipe aflate deasupra liniei retrogradării, Yeni Malatyaspor. Integralist în partida câştigată de echipa sa, Damjan Djokovic a profitat acum de zilele libere primite din partea antrenorului şi a făcut o scurtă vizită în România.

Mijlocaşul croat a oferit un interviu pentru Telekom Sport şi a recunoscut că a fost surprins de evoluţiile bune pe care Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan le au pentru Galatasaray.

"Cicâldău şi Moruţan s-au acomodat foarte bine, au avut evoluţii foarte bune, chiar m-au surprins. Sunt foarte tineri, dar s-au adaptat rapid, mai ales dacă stăm să ne gândim ce presiune este la Galatasaray. Chiar au avut evoluţii foarte bune. Le ţin pumnii, mai puţin în meciurile directe cu noi, dar, în rest, sper să facă treabă foarte bună" , a spus Damjan Djokovic.

Două assisturi şi patru goluri a reuşit Moruţan în cele 21 de meciuri jucate pentru Galatasaray în actualul sezon, în toate competiţiile, în timp ce Alexandru Cicâldău are o pasă decisivă şi trei goluri în cele 18 partide bifate în această stagiune.

viewscnt
Articole similare