Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dragomir are un favorit surpriză din naţionala U21: "Dacă se năştea în Anglia, valora 100 de milioane de euro acum!"

EXCLUSIV | Dragomir are un favorit surpriză din naţionala U21: "Dacă se năştea în Anglia, valora 100 de milioane de euro acum!"

Echipa națională

Comentarii

De la meci la meci, tricolorii mici care defilează la Campionatul European Under 21, competiţie unde vor disputa semifinala contra Germaniei, au crescut vizibil în valoare.

Dar şi ca preţ de vânzare pe piata fotbalistică europeană. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, face valuri atunci când vine vorba de preţurile de vânzare, dacă ai noştri s-ar fi născut în Anglia. 

Dumitru Dragmir crede că valoarea financiară a tricolorilor mici e una foarte mare, dar nu aceeaşi cu cea pe care aceştia ar fi putut-o avea dacă s-ar fi născut în Anglia. În opinia fostului şef al Ligii Profesioniste de Fotbal Nedelcearu ar fi ajuns să valoreze 100 de milioane de euro, iar alţi trei patru-jucători de top din rândul tricolorilor, între 20-30 milioane de euro.

"Vă spun un lucru: baiatul ăsta, Nedelcearu, ar fi ajuns să fie vândut pentru 100 de milioane de euro dacă s-ar fi născut în Anglia. Băluţă ar fi ajuns la 20-30 de milioane de euro, Ianis Hagi, la fel, iar Andrei Radu între 15-20 de milioane. Avem jucători de excepţie. Se vede clar că fotbalul românesc are viitor. Trebuie doar să avem grijă de ei", a precizat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare