Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dublu Anamaria Reghecampf! Agenta controlează încă un club din Liga 1 după ce s-a implicat la Hermannstadt. Mutări controversate în Liga 1

EXCLUSIV | Dublu Anamaria Reghecampf! Agenta controlează încă un club din Liga 1 după ce s-a implicat la Hermannstadt. Mutări controversate în Liga 1

Superliga

Comentarii

Anamaria Prodan, cea care se află la conducerea clubului Hermannstadt, ia parte la câteva mişcări controversate în Liga 1.

  • Anamaria Prodan a făcut nouă transferuri la Gaz Metan. Tot ea l-a adus şi pe Jorge Costa
  • Agenta reprezintă patru fotbalişti de la CFR Cluj
  • Rapid şi Petrolul au primit şi ele jucători de la Anamaria Prodan

Anamaria Prodan se implică şi la Gaz Metan după ce a intrat la Hermannstadt

Ruta Sibiu-Mediaş pare controlată de Anamaria Reghecampf, care aduce antrenori şi jucători pe bandă rulantă la ambele echipe de liga 1, din informaţiile Telekomsport.ro. 

Deşi este clar că aceste transferuri determină un conflict de interese, cunoscuta agentă de fotbalişti continuă să controleze ambele cluburi. Dacă despre Hermannstadt se ştia, la Gaz Metan impresara s-a implicat alături de Octavian Moraru, după ce preşedintele Vali Iordănescu a adus mai mulţi jucători francezi. 

Anamaria Reghecampf şi Octavian Moraru au transferat nouă jucători portughezi la Gaz Metan şi pe antrenorul Jorge Costa, fost la CFR Cluj. Legat de campioana de la Cluj, impresara l-a trimis peste noapte pe Debeljuh acolo şi, în plus, îi impresariază şi pe Rondon, Djokovic şi Luis Aurelio. 

În plus, îl ajută pe Gigi Becali cu fotbalişti, când are nevoie şi transferă jucători la cele mai mari brand-uri din liga a doua, Petrolul şi Rapid.

Ne întrebam cum impresara poate juca la dublu cu două echipe de liga întâi situate la 30 de kilometri una de cealaltă şi care, în curând, ar putea juca pe acelaşi stadion? Cum poate conduce un club şi să impresarieze jucători de la adversari? Se sesizează cineva?

Afla mai multe despre: anamaria prodananamaria prodan transferurianamaria prodan conflict de interese 

viewscnt
Articole similare