Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dumitru Costin despre întreruperea activităţii la nivelul ligilor inferioare: "Să nu-l supărăm pe Mititelu că ne sare în cap..."

EXCLUSIV Dumitru Costin despre întreruperea activităţii la nivelul ligilor inferioare: "Să nu-l supărăm pe Mititelu că ne sare în cap..."

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), a fost invitatul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Printre altele, Dumitru Costin a vorbit despre cum afectează noile reguli impuse cluburilor din Liga 1, atât cluburile, cât şi jucătorii. Mai mult, el a explicat cum crede că s-a procedat la nivelul ligilor inferioare, atunci când s-a decis intreruperea competiţiei:

"Discutăm la sport de nişte comunităţi clar definitive. Aia care merg la plajă nu au o comunitate bine definită. Aici, totul e clar, la echipa ta sau la cei cu care te-ai întâlnit pe terenul de joc.

E o fugă de răspundere să-ţi asumi nişte proceduri, nişte norme. Eu am spus, fotbalul şi Federaţia au şansa să primească atât de multe informaţii, ca nicio altă Federaţie. Pentru că UEFA si FIFA au fost foarte active în această perioadă.

Şi noi am primit la AFAN de la FIFpro tot felul de informaţii legate de metodologii şi aşa mai departe. Ne documentăm, să vedem ceilalţi cum au făcut. Nu puteam să stau şi să aştept până în ultima clipă. Eu cred că deciziile care au fost luate privitoare la liga a doua şi la liga a treia, şi alea nasc nişte semne de întrebare. Ce presiune era ca liga a treia să-şi continuie evident activitatea dacă se juca pe teren? Aşă i-am rezolvat pe toţi dintr-o lovitură. Să nu-l supărăm pe Mititelu că ne sare în cap. Probabil că în spatele acestor decizii exista o oarecare teamă că dacă i-ar fi lăsat să joace la liga a treia, ar fi venit echipe care nu au bani... să-şi ceară banii" a mărturisit Dumitru Costin, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dumitru costin 

viewscnt
Articole similare