Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir a rămas fără cuvinte. Ce l-a impresionat pe fostul şef de la LPF la România - Norvegia: "Merită toate felicitările"

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir a rămas fără cuvinte. Ce l-a impresionat pe fostul şef de la LPF la România - Norvegia: "Merită toate felicitările"

Echipa națională

Comentarii

Meciul România - Norvegia s-a disputat, marţi seara, pe Arena Naţională, iar în tribune au fost prezenţi aproximativ 30 de mii de copii sub 14 ani, care au venit alături de însoţitori la partida din preliminariile pentru Euro 2020.

Deşi norvegienii au fost supăraţi din cauza deciziei UEFA de a le permite copiilor să intre la meciul de marţi, acţiunea a fost primită cu braţele deschise de oamenii din fotbalul românesc.

Inclusiv Dumitru Dragomir, care, în trecut, a purtat nenumărate războaie cu actuala conducere a FRF, a recunoscut că federalii merită lăudaţi pentru organizarea perfectă de la meciul dintre România şi Norvegia, încheiat la egalitate, scor 1-1.

"Când faci un lucru bun, în ţara asta e imposibil ca cineva să nu te înjure sau să nu te critice. Eu i-am tot criticat pe ăştia de la Federaţia Română de Fotbal, dar sunt de felicitat pentru treaba asta. Chiar dacă unii copii au venit din altă parte şi nu au dormit toată noaptea, au rămas cu această amintire toată viaţa. Vor creşte cu acest eveniment în gând" , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragomirfrfromanianorvegia 

viewscnt
Articole similare