Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Echipa din Liga I care l-a dezamăgit pe Basarab Panduru: ”Sunt mult mai slabi ca anul trecut”

EXCLUSIV Echipa din Liga I care l-a dezamăgit pe Basarab Panduru: ”Sunt mult mai slabi ca anul trecut”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Formaţia FC Argeş a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1.

EXCLUSIV Echipa din Liga I care l-a dezamăgit pe Basarab Panduru: ”Sunt mult mai slabi ca anul trecut”

Sepsi OSK a învins-o pe UTA, scor 1-0, în etapa 5 din play-out-ul Ligii 1, cu un gol marcat în prelungiri de Mihai Bălaşa.

Covăsnenii au câştigat dramatic partida cu UTA. Basarab Panduru (51 de ani), expertul Orange Sport, e dezamăgit de prestaţia echipei Sepsi în actualul sezon de Liga I.

”Locul 4 patru are ceva importanţă. Sepsi a reuşit să obţină o victorie doar pe final.  Atât Voluntari, cât şi Sepsi au cam jucat fiecare doar cu 4 jucători titular, cred că s-au gândit la meciul din Cupă. Probabil că FC Argeş vrea să tragă la locul 4, banii de acolo iţi surâd şi îi vrei. Nu ştiu dacă au ei jucători care să joace din 3 în 3 zile.

Vor să joace şi ei o finală de Cupa României. Prepeliţă vrea şi Cupa şi locul 4. Nu o văd puternică pe Sepsi, sunt mai slabi ca anul trecut. Mă aşteptam la altceva, au început un proiect... N-au vreun jucător cu mare calitate!”, a declarat Basarab Panduru în direct la Orange Sport. 

Sepsi a ratat play-off-ul sub comanda lui Cristiano Bergodi şi acum evoluează în play-out. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, club fondat în 2011, a promovat în Liga 1 în 2017. A jucat prima dată în play-off în sezonul 2018-2019.

Noul stadion al lui Sepsi a costat 25 de milioane de euro

  • 8.400 de locuri va avea stadionul din Sf. Gheorghe
  • 10 cabine pentru comentatori
  • 144 de proiectoare Philips led de generaţia a 3-a vor lumina stadionul din Sf. Gheorghe, conform standardelor cerute de UEFA
  • 4200 m cablu triax va fi desfăşurat în infrastructura stadionului
  • transmisia TV va putea fi făcută cu până la 18 camere

Afla mai multe despre: basarab pandurusepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare