Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a lăudat munca depusă de Mihai Iosif la Rapid: "A avut un parcurs onorabil" + Ce spune despre numirea lui Mutu

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a lăudat munca depusă de Mihai Iosif la Rapid: "A avut un parcurs onorabil" + Ce spune despre numirea lui Mutu

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a fost demis de la Rapid, echipă cu care a promovat în Liga I.

EXCLUSIV Edi Iordănescu a lăudat munca depusă de Mihai Iosif la Rapid: "A avut un parcurs onorabil" + Ce spune despre numirea lui Mutu

Mihai Iosif se afla la Rapid din 2017, din perioada în care echipa activa în Liga a 4-a. Antrenor principal a devenit în urmă cu un an iar echipa o promovarea spectaculoasă în Liga 1.

Formaţia din Giuleşti nu a reuşit să prindă play-off-ul Ligii 1, iar antrenorul Mihai Iosif a plătit. În locul său a fost adus Adi Mutu.

Edi Iordănescu, selecţionerul echipei naţionale, i-a dorit baftă lui Mutu şi a avut doar cuvinte de laudă pentru munca depusă de Mihai Iosif. 

"Îi doresc baftă lui Mutu, pentru că ştiu cât de mult îşi doreşte să reuşească în meseria de antrenor, ştiu că munceşte foarte mult. În acelaşi timp, trebuie să îl apreciem şi pe Mihai Iosif pentru că a făcut lucruri deosebite şi a adus Rapidul pe prima scenă fotbalistică.

Pentru o nouă promovată, chiar dacă acea promovată se numeşte Rapid, care are foarte multa istorie, tradiţie în spate şi suporteri, a avut un parcurs mai mult decât onorabil", a declarat Edi Iordănescu pentru telekomsport.ro. 

În 49 de meciuri a stat Mihai Iosif pe banca Rapidului, 47 de campionat şi două de Cupa României, înregistrând 18 victorii, 16 remize şi 15 înfrângeri, golaveraj 61-54.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu. 

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidadi mutuedi iordanqscu 

viewscnt
Articole similare