Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a recunoscut că vrea doi jucători din naţionala României: ”Sunt la un nivel foarte bun!”

EXCLUSIV | Edi Iordănescu a recunoscut că vrea doi jucători din naţionala României: ”Sunt la un nivel foarte bun!”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a recunoscut că şi-i doreşte pe Cristi Săpunaru şi pe Alin Toşca sau măcar pe unul dintre ei. Antrenorul lui CFR Cluj spune însă că sunt greu de transferat, deoarece au contracte cu alte echipe.

CFR Cluj caută să-şi întărească şi defensiva şi Edi Iordănescu şi-ar dori aici doi jucători din naţionala României. Este vorba despre Cristi Săpunaru şi Alin Toşca. Cu ambii a colaborat şi spune că sunt jucători foarte buni. Dar este de părere că sunt greu de transferat.

Săpunaru, 34 de ani, mai are un an de contract cu cei de la Kayserispor şi este unul dintre cei mai apreciaţi jucători din echipă. Toşca nu mai este dorit la Betis Sevilla, dar spaniolii şi-ar dori să-şi recupereze milionul de euro pe care l-au plătit pentru transferul de la FCSB. În acest context, Edi Iordănescu este de părere că este dificil să ajungă la CFR vreunul dintre ei:

”Avem o relaţie deosebită. Îi ştiu de foarte mulţi ani. A copilărit lângă mine (n.r. Săpunaru), chiar dacă nu e diferenţă mare de vârstă. E un jucător în care eu am crezut dintotdeauna, un jucător extrem de valoros. La fel e şi cazul lui Toşca, pe care-l ştiu încă de când eram la Steaua şi el era la Steaua 2, la tineret. Îl ştiu de mic. Sunt doi jucători la nivel foarte bun, jucători de naţională, oricare dintre ei ar veni ar da plus vlaoare echipei. Bineînţeles, mi i-aş dori pe amandoi, oricare dintre ei. Însă n-are rost să vorbim în momentul de faţă, pentru că ambii sunt sub contract, au contract la echipele lor şi, chiar dacă eu mi-aş dori, sunt şanse mici, din păcate”, a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: alin toscacristi sapunaruedi iordanesculiga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare