adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV Edi Iordănescu nu neagă că a fost băgat în şedinţa de Gigi Becali: ”Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel. MM Stoica e alături de mine!”

EXCLUSIV Edi Iordănescu nu neagă că a fost băgat în şedinţa de Gigi Becali: ”Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel. MM Stoica e alături de mine!”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a vorbit despre relaţia cu Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Recent s-a zvonit că Gigi Becali ar fi nemulţumit de jocul prestat de FCSB, dorind mai multe faze de poartă şi mai mult spectacol din partea elevilor lui Iordănescu.

Tehnicianul de la FCSB nu a negat faptul că el şi patronul au avut o discuţie pe acest subiect, dar a mărturisit că momentan apele sunt linisiştite in cadrul echipei. 

Apar foarte multe materiale in presă, multe nu apuc să le parcurg, cu tot respectul pentru presă. Nu este acesta rolul meu. Am stat si azi toată ziua la stadion, lucrăm mult. Nu vreau să comentez tot ce apare in presă. Sunt discuţii fireşti ce le am eu cu patronul echipei. Discuţii normale. 

Fotbalul nu putem sa-l vedem toţi la fel. Mă bucur in continuare de promisiunile pe care mi le-a făcut. E deschis dialogului şi asta contează foarte mult pentru mine. Il am pe Mihai Stoica alături care este un mediator foarte bun. Mă ajută pentru că imi conferă linişte. Eu lucrez cu echipa mult pe teren. Sunt conştient că suferim ca joc, dar ne-am asumat asta cu jocul. Dacă ma pui sa aleg intre joc si rezultatele.. aleg momentul acesta, rezultatele!

Trebuie multă muncă. Sunt multe lucruri noi pe care eu le cer şi nu pot să fie făcute rapid. Azi, de exemplu, am avut doar 12 persoane la antrenanemte, deci pe noi nici pauzele competiţionale nu prea ne ajută.. Nu avem nici echipa a doua. Incercăm să ne adaptăm.

Timpul imi va da dreptate, jocul nostru va creşte! Asta inseamnă multă muncă pentru că sunt multe lucruri noi pe care le cer şi care nu pot fi tranformate in automatisme decât in timp!”, a declarat Edi Iordănescu

FCSB are sub comanda lui Iordănescu Jr. 5 victorii din 5! Echipa este pe locul 2 in clasament, cu 21 puncte! 

EXCLUSIV ”Nu sunt magician, am nevoie de timp!” Edward Iordănescu a analizat începutul său de mandat la FCSB

viewscnt
Articole similare