Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Edi Iordănescu, sfătuit să plece! ”Îşi compromite doar cariera. Vom ajunge la nivelul Maltei”

EXCLUSIV Edi Iordănescu, sfătuit să plece! ”Îşi compromite doar cariera. Vom ajunge la nivelul Maltei”

Superliga

Comentarii

România a pierdut fără drept de apel meciul cu Muntenegru, 0-3 pe Stadionul Giuleşti, în Liga Naţiunilor, iar publicul a cerut demisia tuturor celor implicaţi la echipa naţională.

EXCLUSIV Edi Iordănescu, sfătuit să plece! ”Îşi compromite doar cariera. Vom ajunge la nivelul Maltei”

România - Muntenegru 0-3, în etapa a patra din Nations League. Mugosa a reuşit hat-trick-ul.

După 0-2 în tur, elevii lui Edi Iordănescu voiau să îşi ia revanşa împotriva celor din Muntenegru, dar au fost umiliţi şi mai rău pe stadionul Giuleşti.

Într-una dintre cele mai negre seri din istoria echipei naţionale, România a pierdut cu 0-3 pe teren propriu, împotriva unei echipe mult mai slab cotate.

Dumitru Dragomir s-a arătat dezamăgit de ce a văzut aseară pe Giuleşti. De asemenea, Dragomir îl sfătuieşte pe Edi Iordănescu să îşi dea demisia: ”Doar îşi compromite cariera!”.

”Eu i-am spus lui Edi că din punctul meu de vedere nu are vină pentru ce s-a întâmplat la echipa naţională. Eu l-am sfătuit înainte să preia acest post să nu vină. Acum, îl sfătuiesc să plece cât mai repede pentru că îşi va compromit cariera de antrenor. Marea vină pentru tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, sportul românesc o are politicul. Actuala clasa politică şi nu numai, în afară de Adrian Năstase, nimeni nu a făcut ceva pentru sport, nu existăm!

Cei care conduc Federaţia Română de fotbal au o stransă legătură cu ce se întâmplă în lumea politicului au fost puşi acolo de nişte smecheri ai momentului şi aşa au ajuns să conducă fotbalul românesc. Nu avem centre de copii şi juniori puternice, academii cum sunt ele denumite în ziua de azi, antrenorii de acolo sunt praf ca şi pregătire uitaţi-vă că în ultimii 10 ani fotbalul românesc nu a mai scos jucători de top care se evolueze în campionate foarte puternice ale Europei.

Asta arată valoarea pertotală a fotbalului românesc care este una dezastruoasă. Soluţii există, eu cred că în 5 ani dacă ne trezim acum putem să avem o naţională care să înceapă să meargă cât de cât bine. Dacă nu vom ajunge la nivelul Maltei. E foarte gravă situaţia fraţilor, nu e de joacă!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

În clasament, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, şi de Finlanda, cu 4 puncte.

În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu. 

Afla mai multe despre: mitica dragomiredi iordanescunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare