Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV El Clasico 2018 | Cel mai aşteptat derby din lume, fără Messi şi Ronaldo: „Sună urât”. Niculae: „Erau punctele de bază ale acestui derby”

EXCLUSIV El Clasico 2018 | Cel mai aşteptat derby din lume, fără Messi şi Ronaldo: „Sună urât”. Niculae: „Erau punctele de bază ale acestui derby”
Comentarii

Răducioiu şi Marius Niculae au vorbit în exclusivitate la Telekom Sport despre cel mai aşteptat meci al anului. Foştii internaţionali români au căzut de acord asupra unui lucru, partida va arăta diferit anul acesta dat fiind faptul că cei mai mari doi sportivi ai lumii vor lipsi de pe teren: Ronaldo, plecat la Juventus, Messi, accidentat.

„Sună urât, pentru că aceşti jucători excepţionali ne-au obişnuit cu meciuri excepţionale datorită fanteziei lor, datorită dribllingurilor lor, datorită golurilor lor. Au fost câţiva ani incredibili cu aceşti oameni, cu aceşti fotbalişti, să îi vezi este o plăcere. Ronaldo nu mai este, clar, din păcate şi Messi este accidentat, dar este un El Clasico, rămâne un mare meci, rămâne meciul de referinţă al acesui campionat spaniol, care este extraordinar. Un meci de nivel mondial, oricum, chiar dacă nu mai sunt aceşti jucători. Va fi ca de obicei un meci deschis, sunt două echipe, mai ales Real Madrid, care este într-o formă mai puţin bună, e într-o criză de rezultate şi chiar de joc aş spune eu, destul de preocupantă, care preocupă mult toţi suporterii de acolo. Barcelona iată că vine după o victorie foarte lejeră, cu Inter, aseară, meci în care merg pe favorita mea, Barcelona, pentru că este echipa care joacă mult mai bine decât Real Madrid, chiar dacă nu este Messi. Eu sunt convins că au capacitatea de a câştiga meciul. Dar nu poţi să ştii, e un meci în care se pot întâmpla multe”, a spus Răducioiu la Telekom Sport.

Marius Niculae este de părere că El Clasico este mai sărac fără cei mai mari fotbalişti ai momentului. ”Erau punctele de baza ale acestui derby în ultimii ani. Care câştigă Balonul de Aur că a fost bătaie nu? Şi la cel mai bun jucător din lume ş.a.m.d. şi la golgeter. Fără ei va fi mult mai sărac din punctul meu de vedere. Cel puţin Real Madrid fără el parcă nu se regăseşte, iar Barcelona fără Messi joacă, dar nu la putere maximă”.

Barcelona - Real Madrid este în direct pe Telekom Sport 1 duminică, de la ora 17:15

Afla mai multe despre: raducioiumarius niculaeel 

viewscnt
Articole similare