Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV El este antrenorul ales de Rapid! Giuleştenii speră să-l poată aduce din iarnă

EXCLUSIV El este antrenorul ales de Rapid! Giuleştenii speră să-l poată aduce din iarnă

Rapid

Comentarii

FC Rapid a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa CSM Reşiţa, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 2.

Rapid a remizat (0-0) cu CSM Reşiţa, una dintre codaşele din Liga 2 după prima jumătate a sezonului. Vezi rezumatul partidei disputate joi, mai jos

Giuleştenii au urcat pe locul cinci în clasamentul ligii secunde cu 23 de puncte, la patru puncte distanţă de liderul, FC U Craiova 1948. Pentru Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a fost al patrulea meci consecutiv fără înfrângere, dar un pas greşit în lupta pentru promovare, în condiţiile în care CSM Reşiţa ocupă locul 17 în clasament şi a marcat doar 7 goluri de la începutul sezonului.

Rapid caută antrenor. Giuleştenii pregătesc revenirea lui Viorel Moldovan

Din informaţiile Telekom Sport, Rapid Bucureşti caută în continuare soluţii pentru banca tehnică, iar numele pe care l-au ales oficialii giuleşteni este cel al lui Viorel Moldovan.

Actualmente la Petrolul Ploieşti, Viorel Moldovan are trei etape consecutive fără victorie pe banca ”lupilor”, iar viitorul său la formaţia prahoveană este incert. Rapid aşteaptă la cotitură şi speră că l-ar putea aduce din iarnă pe tehnicianul care a promovat-o pe Chindia Târgovişte în Liga 1.

Moldovan a jucat în Giuleşti spre finalul carierei sale de fotbalist. A bifat 40 de meciuri şi a marcat 15 goluri înainte să se retragă din activitate. El a activat şi ca antrenor la Rapid în stagiunea 2013-2014. A contribuit la promovarea echipei giuleştene în acel sezon, după ce în 2005-2006 şi 2006-2007 a cucerit Cupa României de două ori ca jucător activ.

  • 8 echipe a antrenat Viorel Moldovan în cariera sa (FC Vaslui, FC Braşov, Sportul, Rapid, România U21, Auxerre, Chindia şi Petrolul)

Afla mai multe despre: viorel moldovanrapid 

viewscnt
Articole similare