Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Este o rivalitate extraordinară” Zicu după victoria clară cu Rapid: ”Sunt foarte mulţumit de băieţi, eram un pic trist”

EXCLUSIV | ”Este o rivalitate extraordinară” Zicu după victoria clară cu Rapid: ”Sunt foarte mulţumit de băieţi, eram un pic trist”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii a 2-a.

”Sunt foarte mulţumit de băieţi, eram un pic trist, nu dezamăgit de ultimele două rezultate din deplasare pentru că băieţii au muncit în fiecare zi la fel, de patru luni de zile.

Era dureros să fim mai aproape de retrogradare decât de locurile din faţă. Cred că merităm un pic mai mult decât locul din clasament. Din păcate nu am reuşit să aducem foarte multe puncte din deplasare, cu Rapid astăzi am câştigat, deci începutul de retur este un plus pentru noi.

Este o rivalitate extraordinară între suporterii noştri şi cei ai Rapidului,mă bucur că fac şi eu parte din această istorie recent creată cu această victorie şi sper ca oamenii de aici să îşi aducă aminte că atât timp cât eu am stat la Farul şi o să stau aici o să muncesc tot timpul ca să câştig fiecare meci”, a spus Ianis Zicu la Telekom Sport.

Farul Constanţa va întâlni etapa viitoare formaţia Dunărea Călăraşi.

”Călăraşiul este o echipă foarte periculoasă, care a dominat şi a controlat în totalitate meciul cu Rapid, va fi o partidă dificilă dar sper să reuşim să obţinem şi acolo ceva”, a mai spus Zicu.

Afla mai multe despre: farul constantarapidzicu,  

viewscnt
Articole similare