Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Este Rapid echipă de titlu? Concluzia sinceră după victoria cu UTA Arad

EXCLUSIV | Este Rapid echipă de titlu? Concluzia sinceră după victoria cu UTA Arad

Rapid

Comentarii

Rapid le-a învins pe FCSB, 2-0, şi Universitatea Craiova, 1-0, în primele trei etape din Superligă. Giuleştenii sunt pe primul loc în clasament.

EXCLUSIV | Este Rapid echipă de titlu? Concluzia sinceră după victoria cu UTA Arad

Rapid a avut cel mai greu start de sezon în Superligă. Giuleştii aveau să le întâlnească în primele trei etape pe CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. 

În ciuda tututor aşteptărilor, Adi Mutu şi-a motivat bine băieţii! Giuleştenii sunt lideri în clasamentul din Liga I, cu 12 puncte. 

Rapid a înregistrat 4 victorii şi 2 înfrângeri în acest start de campionat. Alin Miu a urmărit partidele giuleştenilor şi este de părere că, totuşi, Mutu mai are nevoie de întâriri pentru a spera la titlu. 

”(n.r. poate Rapid să cucerească titlul în acest sezon?) Dacă vrei, putem să comparăm. Cu cine comparăm? Cu echipele care vor şi ele să ia titlul. Acum, vedem lotul, oricând se mai poate îmbunătăţi, chiar şi acum. Dacă sunt liberi poţi şi în timpul sezonului.

Mai ai în iarnă încă o perioadă în care poţi să aduci jucători care să te ajute, depinde foarte mult cum abordează ei situaţia, dacă vor să mai investească. Ştii ce se întâmplă? Tu la un moment dat spui că ai lot, dar pot să apară accidentări. Eu zic că chiar şi Mutu îşi mai doreşte nişte jucători. (n.r. e sub CFR, FCSB şi U Craiova?) Puţin.

Dar dacă vrei să iei campionatul, şi în momentul de faţă văd că au potenţă financiară, poţi să mai aduci câţiva jucători, dar nici să arunci cu banii. Am văzut că pe la unele echipe care vor să se lupte la titlu se aruncă cu banii şi nu se fac lucrurile cum ar trebui făcute.Trebuie să te gândeşti foarte bine când vrei să dai un salariu de 10.000 - 15.000, dacă mai dai şi nişte bani pe acei fotbalişti, trebuie să rămâni într-un echilibru”, a declarat Iulian Miu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapidadi mutu 

viewscnt
Articole similare