Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV ”Eu am jucat la echipa lui Gigi Becali. Nu vreau să-i spun FCSB!” Alex Bourceanu, fost căpitan la FCSB: ”Nu am niciun cuvânt împotriva Armatei”

EXCLUSIV  ”Eu am jucat la echipa lui Gigi Becali. Nu vreau să-i spun FCSB!” Alex Bourceanu, fost căpitan la FCSB: ”Nu am niciun cuvânt împotriva Armatei”

FCSB

Comentarii

Alexandru Bourceanu a vorbit despre ”situaţia complicată” în care sunt puşi suporterii impărţiţi acum între FCSB şi Steaua. Fostul căpitan de la FCSB a mărturisit pentru Telekom Sport că pentru el, lucrurile sunt mult mai simple.

Conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua a produs scindare la nivelul suporterilor, cât şi la nivelul foştilor jucători care au purtat tricoul roş-albastru. Alexandru Bourceanu, fost jucător important pentru FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre această situaţie.

Fostul căpitan al FCSB-ului s-a retras din cariera de fotbalist în iarna anului trecut. El a cucerit la FCSB trei titluri de campion al României, Cupa şi Supercupa. Ultima dată, Bourceanu a jucat pentru Gloria Buzău, iar în naţionala României a bifat 22 de meciuri:  ”Emoţia oamenilor nu ştiu cum poate să fie gestionată. Nici nu ştii ale cui sunt meciurile din 2006, din 2015, din 2002. Nu ştiu. E o situaţie tare complicată” a mărturisit Bourceanu, pentru Telekom Sport.

”La mine e simplu, eu am jucat la echipa lui Gigi Becali. Pentru mine, eu când vorbesc, mie îmi e greu să spun FCSB. Am încercat să mă corectez pentru a nu crea o situaţie pentru jurnalişti. Dar pentru mine, eu am jucat la Steaua, la echipa lui Gigi Becali. Eu nu am niciun cuvânt împotriva Armatei, a CSA Steaua, eu am jucat pentru echipa lui Becali” a mai spus Alex.

Situaţia complicată despre care vorbeşte Bourceanu s-ar putea rezolva în instanţă, crede fostul căpitan al echipei lui Gigi Becali, care este convins că pentru suporteri este cel mai dificil: ”Trebuie să rezolve în instanţă, nu ştiu ce se va întâmpla cu fanii. acolo e cea mai mare problemă. La mine e simplu, eu am fost la slujbă, ăsta era job-ul meu, dar pentru suporteri mai complicat.  Se vor găsi stadioane unde să joace FCSB nu e problema asta.” a mai declarat Bourceanu.

Alexandru Bourceanu a fost legitimat la FCSB între 2011 şi 2014, apoi a revenit în 2015, când a mai îmbrăcat pentru două sezoane tricoul roş-albastru.

Afla mai multe despre: alexandru bourceanu 

viewscnt
Articole similare