Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Eu nu m-am autopropus la echipa naţională”. "Regele", mesaj categoric: ”Viziunea mea mă duce la cel mai înalt nivel. Eu vin de la cei mai mari. Am jucat la Barca şi la Real”

EXCLUSIV | ”Eu nu m-am autopropus la echipa naţională”. "Regele", mesaj categoric: ”Viziunea mea mă duce la cel mai înalt nivel. Eu vin de la cei mai mari. Am jucat la Barca şi la Real”

Echipa națională

Comentarii

Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă într-o ediţie incendiară a emisiunii Sport Report. Hagi a vorbit despre echipa naţională, despre direcţia în care merge fotbalul românesc, dar şi despre multe alte subiecte extrem de interesante.

Gheorghe Hagi a reacţionat la afirmaţia lui Ionuţ Lupescu care a sugerat cumva că acţionarul majoritar de la Viitorul s-a autopropus la echipa naţională: ”A fost o greşeală din partea lui. Când m-am autopropus eu? Noi avem antrenor, există un antrenor. S-a început o campanie, e un antrenor tânăr acolo care a făcut bine la U21, a început foarte bine... nu a mers bine ultimele 2-3 meciuri. S-au lăsat puţin duşi de negativismul total din acea perioadă. Cel mai uşor e să arunci în cel care poate să plece. Mai ales că şi Mirel, prin declaraţia pe care a făcut-o. a dat impresia asta. Eu cred că şi Mirel, prin tot ce a declarat, le-a dat curaj acestor persoane” a mărturist cel mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Din nou, legendarul număr 10 al echipei naţionale, şi-a reafirmat poziţia: Rădoi trebuie să rămână! ”Eu zic că lucrurile sunt în regulă şi eu sper ca el să rămână la echipă, să meargă în continuare, să lupte şi nu cumva să îşi dea demisia. El trebuie să rămână, să îşi vadă de campania pe care trebuie să o facă şi să se gândească cum să schimbe lucrurile, ca România să arate mai bine” a mai spus Gică Hagi, la Sport Report de la Telekom Sport.

Hagi a insistat totodată pe ideea că vrea ca echipa naţională să aibă 11 jucători de la Viitorul Constanţa: ”Eu nu cred că România are 100 de jucători buni. Nu cred că avem nici măcar 5 pe post de nivel european şi mondial, aşa cum au spaniolii. Pentru că viziunea mea mă duce la nivelul acela. Această lupă a mea apare pentru că am jucat şi eu acolo. Eu vin acolo, de la cei mai mari. Am jucat la Barca şi la Real Madrid. Cel mai mare criteriu de selecţie!  V-am spus de multe ori că o să fac 11 jucători pentru echipa naţională mare.  O să vedeţi în viitorul apropiat... doar dacă nu vor unii, nu o să ajungă acolo. Pentru că sunt pe piaţă, nu ai ce să le faci. S-a construit, s-a produs, ei joacă şi la un moment dat vor ajunge acolo” a mai declarat Gheorghe Hagi, în exclusivitate pentru Telekom Sport. El şi-a întărit apoi poziţia vis-a-vis de posibila plecare a selecţionerului Mirel Rădoi, o plecare pe care o vede drept o uriaşă eroare: ”Ar fi, din punctul meu de vedere, o greşeală. Pentru că noţiunea de antrenor s-ar duce la zero. Dacă Mirel pleacă de la echipa naţională, tot ce se întâmplă în România în momentul de faţă, totul pe intern, s-ar duce la zero, antrenorul devine zero” a mai spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: gheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare