Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Eugen Trică a pus ”lupa” pe derby-ul CFR - FCSB: ”Este un meci decisiv. Nu e loc de paşi greşiţi” + Cum a comentat delegarea lui Istvan Kovacs

EXCLUSIV Eugen Trică a pus ”lupa” pe derby-ul CFR - FCSB: ”Este un meci decisiv. Nu e loc de paşi greşiţi” + Cum a comentat delegarea lui Istvan Kovacs

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj - FCSB se vor duela în etapa cu numărul 5 din play-off-ul Ligii I, în direct la Orange Sport.

EXCLUSIV Eugen Trică a pus ”lupa” pe derby-ul CFR - FCSB: ”Este un meci decisiv. Nu e loc de paşi greşiţi” + Cum a comentat delegarea lui Istvan Kovacs 

Cele două formaţii sunt despărţite de 5 puncte, dar diferenţa s-ar putea micşora dacă FCSB va câştiga duminică, în Gruia. Astfel, exista şansa ca în ultima etapă se se joace cu titlul pe masă.

Istvan Kovacs a fost delegat să conducă meciul cu CFR Cluj - FCSB, care se va disputa duminică, în Gruia. 

 

Eugen Trică a jucat la ambele echipe. Contactat de Orange Sport, Trică a prefaţat duelul dintre cele două rivale + a avut doar cuvinte de laudă pentru Universitatea Craiova. 

”Este o partidă decisivă în cazul în care CFR-ul se va impune. 90% iese campioană. Dar să nu uităm de Craiova. La un egal între CFR şi FCSB şi o victorie a Craiovei, care din punctul meu de vedere are cea mai bună echipă şi joacă cel mai frumos fotbal, oltenii se pot gândi şi ei la campionat.

Toate 3 echipele sunt foarte bune. FCSB nu mai are voie să facă niciun pas greşit, sigur va face un meci pe atac. Iar cum îl ştiu eu de pragmatic pe Dan Petrescu va miza şi pe arma contraatacului. Mă aştept la un arbitraj corect, îmi doresc ca arbitrii să facă în acest meci cât mai puţine greşeli pentru că aşa cum spuneam este un meci decisiv”, a declarat Eugen Trică pentru Orange Sport.

În cursul zilei de miercuri, ardelenii au anunţat că toate tichetele puse la dispoziţie pentru partida cu FCSB au fost vândute. 

  • 22.198 de locuri este capacitatea stadionului Dr. Constantin Rădulescu, locul unde se va juca meciul CFR - FCSB

Cum vede Mihai Stoica delegarea lui Istvan Kovacs la CFR Cluj – FCSB

„Am anticipat. Puteau arbitra trei. În afară de Haţegan şi Kovacs, care e al treilea arbitru? Îţi spun eu, Radu Petrescu. Putea fi delegat Colţescu, dacă se miza pe experienţa şi pe sezonul făcut de el anul acesta, sau Radu Petrescu, care e arbitru FIFA. 

Dar când am văzut că Radu Petrescu e delegat la Craiova - CFR şi când am aflat cu stupoare că Sebastian Colţescu a fost delegat la marele derby dintre FCSB şi Voluntari, am realizat că Istvan Kovacs va arbitra meciul de la CFR.

Am foarte multe probleme. Dar nu mă surprinde sub nicio formă. Ultimul meci arbitrat de Istvan Kovacs, la CFR - FCSB, cu henţul acela la Camora şi penalty-ul inventat la Miron... 

Alea nici nu le iau în discuţie. Dar în prima fază a meciului, Susic are un atac brutal la Octavian Popescu şi nici fault nu a dat! E clar că CFR pleacă avantajată. CFR  are bărbaţi, noi încă mai avem copii, nu putem grăbi maturizarea unor jucători”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu.

Afla mai multe despre: eugen tricacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare